|
Омилена балада |
Внеси реплика | страница <1 7891011 18> |
Автор | |
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I RUN AWAY --- britney
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od denes
The Fray - You Found Me pesnata ja barav 2-3 meseci, no ne znaev kako se vika se dodeka ne ja slusnav na antenna5 |
|
hermiona
Сениор Регистриран: 04.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 564 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mihael jackson-she's out of my life
|
|
Тоа што поминало ,веќе не постои ,тоа што ќе биде ,се уште не дошло.Па,тогаш што постои? Само онаа точка во која се спојува минатото и иднината.Ете ,во таа точка е целиот наш живот
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
whenever i'm alone with you
you make me feel like i am home again whenever i'm alone with you you make me feel like i am whole again however far away i will always love you however long i stay i will always love you whatever words i say i will always love you i will always love you The Cure - Lovesong |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Goo Goo Dolls - Iris
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pink Floyd - Wish You Were Here
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
D, A, Hmi, G DSee the Astone set in your Hmieyes See the Gthorn twist in your Dside. I Await for you.Hmi, G D Sleight of Ahand and twist of Hmifate On a bed of Gnails she makes me Dwait And I Awaiting Hmiwithout youG G With or withDout youA With or Hmiwithout you.G Through the storm, we reach the shore You gave it all but I want more And I'm waiting for youÖ With or without you With or without you. G I can't DliAve Hmiwith or withGout you. And you give yourself away And you give yourself away And you give, and you give And you give yourself away. My hands are tied, my body bruised She got me with nothing to win And nothing else to lose. And you give yourself away And you give yourself away And you give, and you give And you give yourself away. With or without you With or without you I can't live With or without you. ÓÓÓÓ ÓÓÓÓ ÓÓÓÓ ÓÓ With or without you With or without you I can't live With or without you With or without you. |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od merlin ..nz kako bese
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Europe - Carrie
Deep Purple - Soldier of fortune i Parni Valjak - Jesen u meni Изменето од Lithium - 22.Март.2009 во 19:44 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pijan - Hladno pivo
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Legenda883
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 701 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Losh den - Arija
Shta to bjeshe ljubav - Oliver Dragoevic
|
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
November rain - GNR
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |