IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Колку време посветувате на својот изглед?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку време посветувате на својот изглед?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011>
Автор
Порака Обратен редослед
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Статус: Офлајн
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2006 во 15:14
Pa ne e se vo gola neli?Soblecimu se i ajde op...Malku i da me posaka na poinakov nacin...
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Antoaneta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јуни.2006
Локација: Macedonia
Поени: 292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antoaneta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2006 во 15:09
Originally posted by maja maja напиша:

Originally posted by Antoaneta Antoaneta напиша:

Dovolno vreme za da sum zadovolna od sopstveniot izgled i da ja plenam okolinata! Wink
Баш околината не сакам да ја пленам, ама тој што е до мене сакам,сакам да остане без здив...кога него ке го впленам, околината само ке ја гледа нашата заедниќка „моќ„ и „магија„ на спој на две комплетни личности кои невероватно одговараат како пар , би рекла пицикато од глава до пети:)Барем мене ова ме и важно, зошто тој е мој најголем критичар знам дека е искрен, а не е како некои лицемерни личности од околината

A koj e do tebe!?....Toj mozes i gola da go plenis ,zarem ne!?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2006 во 18:22
Originally posted by Antoaneta Antoaneta напиша:

Dovolno vreme za da sum zadovolna od sopstveniot izgled i da ja plenam okolinata! Wink
Баш околината не сакам да ја пленам, ама тој што е до мене сакам,сакам да остане без здив...кога него ке го впленам, околината само ке ја гледа нашата заедниќка „моќ„ и „магија„ на спој на две комплетни личности кои невероватно одговараат како пар , би рекла пицикато од глава до пети:)Барем мене ова ме и важно, зошто тој е мој најголем критичар знам дека е искрен, а не е како некои лицемерни личности од околината
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
laze Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Поени: 271
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laze Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2006 во 22:26
Sekogas razlicno,zavisi za koa prilika se spremam.ama najmalku trosam 30 min
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
Кон врв
anne Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Поени: 84
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anne Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2006 во 09:59
KOLKU STOE POTREBNO ZA DA BIDAM CELA VO TAKT

Изменето од anne - 16.Декември.2006 во 10:00
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU???
Кон врв
Antoaneta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јуни.2006
Поени: 292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antoaneta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 14:09
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 14:02
ne koristam poveke od 3h za izleguvanje, 5 min do na prodavnica i 1 h za do kaj drugarka ova stanuva moja mana
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 13:35
Jas i pokraj segashnite obvrski, ostanav sebichna vo toj pogled okolu vnimanieto na sebe.
Procitav na post od Eleni deka cel den se zamara so sebe si, iskreno Eleni i jas sum opsednata so mene..ova veke mi e mana, zosto ako nesto mi nedostiga moze i na kafe kaj prijatelkata da ne zamina.Taka da zenska osobina, sepak ne e mana, dobra osobina e zosto liceto, kosata i zabite se ogledalo na edna lichnost.
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 13:08
Многу малку време трошам на себе.... Се друго правам и на крај немам време за мене Unhappy
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
dalija Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Декември.2006
Поени: 59
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 13:50
zavisi od situacija ako se spremam za do prodavnica ili do nekoja komsivka togas poveke od 5 mni ne mi trebaat a ako se spremam za izleguvanje..ohooo..ne mi stignuvaat dva casa zatoa sekogas kasnam..prvo se banjam i otpustam vo kupka,pa se mackam so razni kremicki,losioni,pa pedikir,manikir,pa se peglam ili feniram,pa biram obleka,i na kraj se sminka m,bavno poleka da ne zgresam vo nesto.e takva devoojka kako mene ne mu preporacuvam na nieden decko koj nema trpenieEmbarrassed
te sakam goceeeeee
Кон врв
sexyemma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јуни.2006
Локација: United States
Поени: 1466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2006 во 17:05
Na sebe trosam preterano mnogu vreme.Sleepy
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2006 во 07:55
Ma nemam vreme da se poglednam u ogledalo, ne znam ni kako izgledam poslednive 6 meseci.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
manevska Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 20.Мај.2006
Локација: England
Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај manevska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2006 во 23:57

1 h dnevno vo prosek, sepak koga bi imala moznost bi sakala poveke :)

Кон врв
VoNi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Јуни.2006
Поени: 179
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VoNi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2006 во 23:09
pa moze da se kaze mnogu.Obicno letam negde(potocno na sedmo nabo sum taka da.......LOL
...dreams can take you anywhere...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.