|
Бисери на професорите |
Внеси реплика | страница <1 7891011 16> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
маа не,... ич а денеска професорката вика,.. за домашна од 5 до 8 задача под В,... а сите ја слушнаа под Б,.. и три пати ја прашаа дали е под Б или В,.. и на крај мртва ладна се врти и вика,... ,,под В,... В како Весна,, |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eeeeeeeeeee, aj be decki dosta...pa bidete fer...moze ima tuka i nekoi profesorki...dosta e seir...ne se tolku izgubeni profesorite...profesorkite...troa malku poveke se a?
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Че го бегам, че го фачам џом.
Многу сте мутави професорке, ми смо сме били крили. Ама ви ветувам професоре дека го знам.... |
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај не плампај, машко.
Ах, еве ви го Звонко Спасич. |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај мори, ти, чавко една, не пули се надвор во тревата, гледаш дека е уште зима и дека нема скакулци!
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седи бе, суртук, ако те бивало за нешто, татко ти не ќе те испрател на училиште!
|
|
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
УЧИТЕЛКАТА ГО ПРАШУВА УЧЕНИКОТ ШТО ЗНАЕ ЗА СРЦЕТО.
- СРЦЕТО ИМА НОЗЕ ! - ВЕЛИ ДЕТЕТО КАКО ОД ПУШКА, - БОЖЕ МИЛИ, КАКО ТОА!? - СЕ ЧУДИ УЧИТЕЛКАТА - ПА ТАКА, УБАВО!- ОБЈАСНУВА ДЕТЕТО, - мИНАТАТА НЕДЕЛА, КОГА ВАШИОТ МАЖ БЕШЕ КАЈ НАС НА ГОСТИ НА МАМА И ВЕЛЕШЕ „СРЦЕ, РАШИРИ ГИ НОЗЕТЕ!“ |
|
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НАЈЖЕСТОКИТЕ БОРБИ ЗА ВРЕМЕ БАЛКАНСКИТЕ ВОЈНИ СЕ ВОДЕНИ НА ТЕРИТОРИЈАТА НА СОВЕТСКИОТ СОЈУЗ.
|
|
|
|
Itilija-Lucina
Нов член Регистриран: 14.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve eden ucenicki biser:
Lenka Otkako lenka ostavi... ...................... ...................... GRADI PADNAA NADOLU.... ................ E toa bese smeenje |
|
Itilija-Lucina
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-УЧЕНИЦИ КОЈ Е ОТСУТЕН? - ПРАШУВА ПРОФЕСОРКАТА.
-ДАРКО ПАНЧЕВ,- ДОФРЛА ЕДЕН УЧЕНИК ОД КЛУПАТА. ПРОФЕСОРКАТА ГО ЗАПИШУВА ДЕЖУРНИОТ, КОЈ СТОИ, И ВЕЛИ -АМА, ПРОФЕСОРКЕ, ДАРКО ПАНЧЕВ Е ФУДБАЛЕР. -ШТО МИ Е ГАЈЛЕ ШТО Е. ТОЈ Е ДОЛЖЕН ДА БИДЕ НА ЧАС.ЌЕ СИ ДОНЕСЕ ОПРАВДАНИЕ. Изменето од majstorce62 - 17.Февруари.2008 во 11:53 |
|
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде ве молам да не се молиме
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Itilija-Lucina
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
P:Koj e otsuten?
U:........ P: Mora da ima uste nekoj, malku ste mi na broj... U: i Gorgija Pulevski! Profesorkata mirno go zapisuva otsutniot, mu stava neopravdan i go zavrsuva casot! |
|
VE007MK
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prpfesor po fizicko:Ajde decki fakajte se za topkite! I ne zaboravajte ucenici,zivotot na sekoj narkoman zavrsuva so smrt
|
|
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |