IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Омилени бендови
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Омилени бендови

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 15>
Автор
Порака Обратен редослед
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 15:52
Metallica-forever!!!

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
veXation Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај veXation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 14:58
u posledno vreme.. Annihilator, Kreator, Nightwish, Anthrax ect ect ...
Кон врв
Tonchie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Поискрен од Мона Лиза

Регистриран: 02.Октомври.2005
Поени: 290
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tonchie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2007 во 08:40
Во последно време DUBIOZA KOLEKTIV, BAD COPY (совршенство во РАП музиката), а овие отсекогаш и засекогаш S.O.A.D., KoRn, The Prodigy
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
Кон врв
Fox Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 12.Декември.2007
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Fox Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 20:55
epa ondak sme isti po vkus ubavo bi bilo da iskocime nja nekoja ziva svirka pr.marakana
Кон врв
Ena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 798
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 20:32
Originally posted by Fox Fox напиша:

EEEEEeeejjjjj ne me zaebavaj lep i sol se ZAKON

Не реков ништо против нив, екстра се....
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
Кон врв
Fox Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 12.Декември.2007
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Fox Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 20:30
EEEEEeeejjjjj ne me zaebavaj lep i sol se ZAKON
Кон врв
Ena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 798
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 20:22
Van Gogh- Srbija
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
Кон врв
nate77 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2007
Локација: Croatia
Поени: 90
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nate77 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 21:22
Massive Attack, The Rolling Stones, U2, Bijelo Dugme i Leb i sol

Изменето од nate77 - 11.Декември.2007 во 21:23
sakam skopsko
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 21:03
HIM HIM HIM HIM HIM
God bless u
Кон врв
knigh†mare Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Ноември.2007
Локација: Netherlands
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај knigh†mare Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2007 во 19:54
Навистина ги имам многу,ако почнам да набројувам(барем оние кој навистина вредат да се спомнат),ќе се заборавам,така да ќе кажам само еден бенд кој особено ми лежи на срце.
Дами и госпоѓа,гордо ви ја претставувам Девицата Од Англија....
Iroooooooooooooon Maiden!!!

Иконо моја,за душа рај ми беше само ти,но небото те скри...Ооо,колку боли,но казна моја,ти си мило мое,казна си моја ти!
Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2007 во 19:40
system of a down,muse,deep purple,pink floyd,led zeppelin,dream theater(fala celeeeeплазење)mizar,arhangel...
respect my authoritaaa
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2007 во 03:22
kako be covece ne mi e jasno mojs da gi stavis vo omileni bendoj pink floyd za odma posle niv da gi pisis linkin park.ne mi se vervit
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2007 во 17:25
PRVO NAJDOBRI SE U2голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Potoa pink floyd,system of a down,linkin park...
Ama najmnogu gi slusam u2
Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
Кон врв
barmomk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2007
Поени: 111
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај barmomk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2007 во 23:49
THE DOORS
LED ZEPPELIN
PINK FLOYD
METALLICA
APOCALYPTICA
DEEP PURPLE

mislam deka se dosta...:)

Изменето од barmomk - 31.Октомври.2007 во 23:50
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,500 секунди.