|
Тесна или широка вагина |
Внеси реплика | страница <1 7891011 20> |
Автор | ||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
секоj маж ...барем кого jас знам...сака тесна...
но и таа еден ден ке стане широка... |
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе.... дај шта даш
|
||
Panini
Сениор Регистриран: 13.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 222 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sweet Dreams |
||
MIND AND SENSE IS PURIFIED,I AM FREED FROM DESIRE!
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Panini
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala ti za rabiranjeto devojko,i ti mora da si fino devojcence, bez razlika na vozrsta :)))!
Ubavi momenti.. od mene do tebe :))) |
||
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne osekjas deka se zezam ..............................na tvoeto zezanje ???
jas osekjam koj e protiv zenite .............ti si dobro detence |
||
Panini
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ej Beyonce jas se izvinuvam ako loso si me sfatila,bre!:) Ama mislev na onie sto seksot im stanuva rabota i vekje ne se devojki:))))!Ne mislev nissto loso! Ova bese samo vic za takvite :)!Kako i da e,sekoj si ima svoi fetishi :)))! Se nadevam me kontash devojko :)))! |
||
|
||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сум имал прилика да бидам и со широки и со тесни.
Со широките треба убава предигра со прсти по клиторисот, или било каква поза која покрај пенетрацијата ви овозможува постојано да го стимулирате нејзиниот клиторис. Со тесните, ако запнете ко сивоња - ништо нема да постигнете, само болно чувство кај неа или дури и прекин на сексот. Таму прво едно нежно лижење додека не се отвори попалена, навлажнета и после полесно ќе влезете. И таму може дополнително играње со прстите по клиторисот - ама не е толку неопходно како во првиот случај. И со кои ми било поубаво? Со оние кои свршувале силно, долго, бучно и влажно, а такви биле и со тесни и со широки. |
||
LSFC
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема везе.Важно девоjката да е чудесна
|
||
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Hmmmm , ti toa protiv nas zenite Panini ??? E paaaaa , koga veke se zapozna so opasnosti od zenskiot otvor........... ne e loso da si snabdis ednodelen najlon-plastika odelo koj ke go protnes od glava do nozete ..... pa koga ke odis so devojkata na randevu..... celiot da se frlis vo toj vaginalen otvor .............. ke izigravas penis zastiten so k*rton................................. |
||
Panini
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe si bil eden vojnik i imal sex so edna cura.ama posto nemozel da ja zadovolil,i ja butnal nogata u nea.i po nekoe vreme se zagubila chizmata,i otisol vo vaginata da ja bara,i sretnal drugi dva vojnika,i gi prasal sto barate vo vaginava,i tia mu rekle:Nas ni se zagubi dzipot :))))!
pa sea vidite :)) |
||
|
||
Vercingetorix
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se znae, siroka, da ima mesto za manevra
|
||
Black_girl
Сениор Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А кој би сакал во кофа да бута?
Нормално потесна. Изменето од Black_girl - 27.Јануари.2009 во 21:04 |
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |