![]() |
|
Песната која ме расплака/расположи е... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 17> |
Автор | |
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Секогаш се растажувам кога ќе ја слушнам Летај галебе од Верица Ристевска...
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Next time - Не верувам
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Само на ова........ми се мешаат....чувствата.........
![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
bebusko..mene me oraspolozuva zatoa sto me potseka na tebe..i na vceravecer..so uboo si pominavme
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Isto i mene... pesnava me kreva ![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
raspolozi..sekogas me kreva high
Freaky Friday - Take me away http://www.youtube.com/watch?v=5le9W4-DOmQ |
|
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
http://www.youtube.com/watch?v=dKDf5v9eb64&feature=related
Laka - Pokusaj - Bosnian winner as a guest in Beovizija 2008 |
|
|
|
![]() |
|
D-e-K-i ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Mene sekogas me rasplakuva Tajno Moja od Tose .Mozebi ne e ntolku tazna no jas taka ja svakjam.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
DreamLady17 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Me raspolozuva sekogas-THIS KISS-Faith Hill,NEH NAH NEH-Vaya Con Dios...
Sekogas me rastazuva-SPENDING MY TIME-Roxiette,I AM UR ANGEL,IT'S ALL COMING BACK TO ME-Celine Dion ![]() |
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
temporary peace-anathema,pojma neam so mi prae ama dobra e
|
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
FRAGILE-STING
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |