![]() |
|
Разум или емоции? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 36> |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prijatel si e prijatel,biznis si e biznis...vo prvata situacija preovladuvaat emociite,vo vtorata razumot
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
неемотивец и дебелокожец со фаца на Мика Сурови
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
za se vo zivotot treba razum,megjutoa ubavo e koga si dozvoluvame poneogas da ne ponesat emociite
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
емоциите кога ги контролираме имаме моќ
а кога тие не` контролираат нас последиците се најчесто КАТАСТРОФАЛНИ
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
JAS SUM ZA RAZUMNI EMOCII
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
zavisi od raspolozenie...nekogash razum...nekogash emocii
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Razumno e da gi soberes troskite od masata pred so emocii da ja legnes na masa
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...razumno e da ne se prikazuvaat emociite....Ova se uci uste kako dete,samo sto retko koj go znae...jas pa icH!Dodeka go nauciv,vozot ..ojde!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Сум емотивна, препрепремногу...
Иако однадвор не може секој да види, се давам толку колку што сакам. Во мене секогаш врие некој вулкан. За среќа, разумот секогаш ми е на едното рамо да ме мавне по тил кога забегувам ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
......срцето ретко лаже....
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Emocii vo razumni granici.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
i glumam razum, i se ligavam so emocii
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
me vodat emociite..
no razumot vika stoj...nekogas ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
гледам да биде координирано,ама некако слабо ми оди.....лом ми се колената,секогаш пагам......
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |