![]() |
|
Колку долго терате секс партија????? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 23> |
Автор | ||
titoski ![]() Нов член ![]() Регистриран: 30.Октомври.2007 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Postojat nekio "old school trikovi" za odlozuvanje? Ustvari mora da postojat, nego da ne znae nekoj da mi kaze. Ja cepam od 5 do 10 min. Sakam malo jace, normalno. :)
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...НЕМОЈ ДА МЕ НЕРВИРАШ...!!! ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
tipicno maski komentari
![]() |
||
![]() |
||
pg_tp ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
|
![]()
IMAS PRAVO MAZOT E TOJ KOJ GI DRZI RABOTITE VO "RACE"
|
||
![]() |
||
BEKI ![]() Група ![]() Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 29 |
|
seks partija ova kako karti da igras .
![]() zavisi sto imas u rukav. odnosno vo gajci. ![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...НЕ Е ТОЧНО...!НЕ Е САМО ЖЕНАТА ВО ИГРА...!...НА КРАЈ КРАЕВА ...СЕКСОТ МОЖЕ ДА ТРАЕ ДОДЕКА САКА МАЖОТ...МАКАР И СО СИЛА!...НЕ ВЕРУВАШ...?
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Nesto ne ti e jasno Zagor??? Kazi mi deka ne sum vo pravo. Sekogas e taka se zavisi od zelbata na zenata neli???/
![]() |
||
![]() |
||
|
...ВИДИ ЧОВЕЧЕ ....ПРАВ ПРОФЕСИОНАЛЕЦ...ПА ПАА ....!!! |
||
|
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Zavisi kolku jas sakam da trae
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
si zborela dur jades ? ...e pa isto ti e...
|
||
![]() |
||
nirvana ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 15 |
|
i za pet min. ti uspeva da seksash da gledash na chasovnik i da ja recitirash tablicata za mnozhenje... bravo ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Pa sigurno ne pagame u nesvest da ne znaeme kolku e saat, ja mozam cela tablica mnozenje da ja izrecitiram, site utresni obvrski mi minuvaat niz glava i ne mi smeta oti uklucuvam automatski pilot
|
||
![]() |
||
nirvana ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 15 |
|
Ne mi e jasno vie se seksate ili drzhite shtoperica!!!! Prashanjevo e kontraverzno ne veruvam na nekogo deka mu doshlo vo takov moment da meri vreme, shteta shto ne prashate i so kolku km/h furate...
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |