|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 7891011 525> |
Автор | |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...lepo pricas,lepo hodas,slatka mala nemoj lako da se prodas... stalno ova e koga ke ja vidam Sepak, drugo e koga si prv
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
opusteno ljubavi
spusti se doooleeee ne mi glumi ludilo spusti se dooleee |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oh how I wish
For soothing rain All I wish is to dream again.......... My loving heart Lost in the dark For hope I'd give my everything........... |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Why can`t you see, what you`re doing to me...
when you don`t belive a word I`m saying...... |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dao san ti srce
dao san ti sve vise nista nemam a mi nije zao Изменето од pagane - 09.Октомври.2009 во 17:25 |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako te odvedu
cigani cerggari ili................... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ова кје му дојде како еден стих
така да нема љутиш Hm D Njezno,njezno,njeznije Hm D Nase oci govore Em D F# Hm A Njezno,njezno,njeznije,nase oci govore Hm D Tiho, tiho, najtise Hm D Rekla si mi volim te Em D F# Hm Tiho, tiho, najtise,rekla si mi volim te,tiho,tiho,najtise. Hm D Njezno, njezno, njeznije Hm D U bjelini postelje Em D F# Hm Njezno, njezno, njeznije,u bjelini postelje,njezno njezno,njeznije Em D F# Hm Njezno, njezno, njeznije,u bjelini postelje,njezno njezno,njeznije Изменето од anakin - 07.Октомври.2009 во 23:34 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I`ve been roaming around
always looking down and all I see painted faces fill the places I can`t reach you know that I can use somebody.... you know that I can use somebody.... someone like you.... And all you know and how you speak..... |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сино доле, сино горе. Се сеќаваш на Еј и сино? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
* * *
Vukovi umiru sami...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
But those days I thougt my eyes
Had seen you standing near
Though blindness is confusing
It shows that youre not here Изменето од zenmaster - 06.Октомври.2009 во 22:42 |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
Attraction
Група Регистриран: 22.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
No matter how hard I try
You're never satisfied This is not a home I think I'm better off alone You always disappear Even when you're here This is not my home I think I'm better off alone Three Days Grace - Home |
|
Attraction is not a choice
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Unforgettable in every way
And forever more, that's how you'll stay That's why, darling, it's incredible That someone so unforgettable Thinks that I am unforgettable too |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |