IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - Раскажете некој филм
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Раскажете некој филм

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 789
Автор
Порака Обратен редослед
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Статус: Офлајн
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2010 во 13:22
kako eden den,zagor go ubi svetecot i go odnese da go dzitne kaj angelite na otpad..i kako na kapija zvonese tri pati...i kako..
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2010 во 19:25

strogo kontrolirani vozovi

http://billsmovieemporium.files.wordpress.com/2009/06/cwt.jpg

mozebi ovoj film nekoj od vas go gledal i e star koto elekov na dedomi sho go zaboravil na tavanot vo 1968

filmot go snimil toj nekomunjar od komunisticka zemja MENZEL i filmo pocnuva vo vtorata svetska vojna

glavnijo junak 20 godisen nov pomosnik na isprakjac na vozovite na zeleznicka stanica, toj de so svirkata i palkata sho im kazuje na masinovozacite deka site trezni i pijani patnici se kacija vo vagonite i deka moze da zamine u pm, oti treba da dojde drug voz, imal edno, a toa se dve raboti, prvo star dedo, edna devojka i problem so prerana ejakulacija

dedomu bil zaljuben vo tije magionicarski trikovi i hipnoza i izucuval tie veshtini i koga germancite vo 1939 vlegle vo Praga , toj zastanal na mostot , da gi preceka tenkovite i so sila na hipnozata da gi natera tova svabite da se vratat vo Berlin

prviot tenk malku podzastana i koga site mislea deka shvabite se hipnotizirani za pishman karta nazad, tenkot prodolzil da vozi i go smackal dedomu koto placinka i vekje nisto ne mu stoelo na tretiot rajh na patot kon okupacija na svetov

e so devojkata si imal problem, i nikako da stignat povekje od soblekuvanje na nejzinata uniforma oti taa rabotela kako kondukterka a toj kako zajak veligdenski

no negoviot sef glavniot isprakjac na vozovite bese i vo tova rezistens i bashka teshko svaleriste i za vreme na nokjnite smeni onaduel site zeni prisutni vo filmov

za da mu pomogne na svojot mladiot prijatel mu namestil nekoja iskusna stara koka so dobra juha i taa bre go izleci od taa preranata ejakulacija i tipov ne moral pak da sece veni kako so napravil 30 minuti pred tova u filmov

ovoj e voen film, iako neznam zosto spagja u tova kategorija, no na kraj izvedoa ubava rezistatn akcija i go dignaa germaskiot voz u visina i shirina

od druga strana e i medicinski film i dava dobri medicinski resenja za prerana ejakulacija i e edukativen bashka

koj ne go gledal a ima problem so tova ejakulacijata, neka go simne od zamunda.bg

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2010 во 19:03

http://www.buzzcritic.com/wp-content/uploads/2009/09/jaws.jpg

е nema koj ne go gledal toj JAWS filmo od Spilberg, so kaj nas go prevele Ajkula iako ajkula, kolku sho mi e poznato se zove shark kako toj album od UFO

filmo pocnuva na nekoja olympico bich nokje

dali imalo zvezdi sega ne mozam da se setam ama mesecina moralo da ima inaku vo temno kako u dupetu ne bi mozel toj spilberg da snimi nitu edno kadro

devojka polupijana sposobna uste da pliva i pijan shizik koj ne bil sposoben da pliva na taa plaza smislija pijan plan kako da plivat vo moreto radi nekoja romantika li, ili nekoj fitnes li, ili prosto nemale nikakov plan, samo debilska idea

ono ideata ne bi bila debilska, da vo plicako ne gi cekala taa Jaws ajkula

i taka shiziko ostana da spie na plaza mortus pijanus a devojkata polna so vino ili pivo, toa sega ne go znam, no ajkulata se uveri so koj prilog i dodatoci bila polneta i servirana devojkata

a scenata e mnogu dobra, taa pliva pod tova mesecinata i ispod nea taa Jaws ajkula uz dobra muzika TARA TARA TARA TARA ja uapa za nogite i vo momento vo moreto imalo samo ajkula komada eden i devojka komada nula

da skratime… posle se dozna rabotava niz tova turistickoto mesto Olympic bich i celiot turizam otide u picku matrix, i nikoj ne sakal da se banja oti ne bile shlaknati tie turistive oti si plakjaa pasnioni i polupansioni u dolari

i taka so da pravi toj serif , go glumel ovoj od toj film SIOT TOJ JAZZ, so eden demek strucnjak za ajkuli od GRAFITTI i eden ribar so imal brotce otidoa na more da i napikaat na taa Jaws ajkula boca u muckata i da ja spasat sezonata

filmo e legenda i koj ne go gledal neka go gleda i toj so go gledal neka go gleda reperate

filmo ne se preporacuva da go gledate vo juni a nedaj boze vo juli ili avgust ako ste vo Evropa ili vo januari ako ste vo Avstralija

pa do gledanje pak…. da vi zae*am nekoj film so uste ne ste go gledale

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2010 во 13:14

http://classes.design.ucla.edu/si/08/student_work/_web/_week1/NickHalper/Images/HomeAlone.jpg

е filmo e komedija, sto znaci treba da se smeete koga go gledate, i ako ne se smeete na ovoj film togas smislata za humor vi e apsolutna nula

vo edno gradce vo Useej zivee edna familija so polno deca i cicko so uste povekje deca i gledajki go filmo povekje pati pak ne mozete da razberete koe dete e civo a i toa ne e vazno za fabulata na filmot

taka tie resija deka kje zaminat na odmor site u kompletu i koga nautro site zaminaa si go zaboravile najmaliot sin doma, toj zaboravenio go glumel Mekoli Kalkin ( inaku ima strasno glupo ime mekoli SVASHTA)

ma koga odat lugje na odmor zaboravaat se i sesto, duri i zaboravaat kade treba da odat na odmor, pa so e edno dete

e sega vo gradot dva lopovi se nameracija da obivaat kujki, so ne e nisto cudno , no cudno e deka maliov dozna deka kje ja obivaat kukjata na negovite roditeli i taka toj po primerot na macorot Tom ili uste povekje po primerot na Kojotot pocnal da postavuvaa stapici , koi za cudo funkcioniraat za raz;lika od Kojotot na kogo stapicite ne funkcioniraat, iako neznam zosto, koga se edni i te isti

i taka mozeme da vidime kako moze eden klinec da e tolku pameten a dva lopovi tolku glupavi, no toa e celata finta na filmov da dokazuva pravilo deka GLUPAVOSTA E SMESNA, a bezgranicnosta nema da ja elaborirame sega

na krajot lopovite bile kolku ispocukani so mi e cudno kako voopsto imale sila da disat, policijata gi uapsi i roditelite si go najdoa deteto zivo i zdravo u hepiendu

koga odite na odmor setite se kade treba da zaminete i dali gi imate tie biometriskite…………. a da prebrojte gi decata ako gi imate se razbira… toa dete za koe vasata sopruga neznae deka go imate nemojte ni slucajno da vi ujde u racun oti kje se izdadete

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2010 во 13:13

Титаник

http://www.titanicuniverse.com/wp-content/uploads/2009/10/titanic-movie.jpg

Тitatnik film, koj ne veruju deka ne ste go gledale pa nemozam da vi go rasipam filingo, samo mozam da ve potsetam da detaljite

go snimil toj cameroon prema vistinskita slucka i so brodot i so zaljubencite oti neveruju deka uz tolku pipl ne se zacopaa nekui tamu

pa toj titanik bil ogromen brod napraven vo engleska i trebal da putuje na krstarenje vo nju jork i kako sekoj ogromen brod ima klasi za tie sho neznaat so parite sho da pravat pa si patuvaat i klasi za tie sho nemaat skapan denar a sakaat da odat vo vetenata zemja da zarabotat nekoja para za da ne znaat sho da pravat so niv i da gi troshat pak na patuvanje ama ovoj pat rikvec

i taka na patuvanjeto zaminaa osim iljadnici drugi e eden verenik so verenica i eden siromaski tip, go glumel toj di kaprio od KECh MI IF JU KEN.

patuvanjeto bilo dolgo i tie si se sretnaa na tova palubata i vezbaa letanje na krmata kako toj kip od rio de zhanero, ako me razbirate so sakam da kazam i si se zacopaa eden vo drugata

toj verenikot bil ljut oti go napusti verenicata i pravel nekoi skandali, demek kje ja ubie kuckata i toj di kaprijo u kompletu

edna nokj Titanikov se opnal u santa mraz i brodot pocnal da se ljulja i kapetanot gi sobral site patnici i im rekol deka ima edna losa i edna dobra vest

losata bila deka imaa samo 11 sati i potoa kje potone brodov a dobrata vest bila deka se nominirani za 11 oskari

kapetanov bil vo pravo i za edno i za drugo i potonaa, se udavile mnogumina koto glufci (i toj di kaprio) i drugoto, navistina gi zemaa site tie oskari

cucata se spasila, za srekja

filmot nemojte da go gledate oti ste go gledale povise puti i brodot pak kje potone, kolku pati i da go gledate

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 789
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.