|
Владата ќе дозволи увоз на стари автомоби |
Внеси реплика | страница <1 7891011 17> |
Автор | ||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе земиш крава од Пиринска Македонија да видат аир
|
||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
од бугарија крава да не земеш а не кола или нешто друго ........... |
||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако земаш од бугарија не земај кола во петок оти ојде јабана
|
||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бг неможе да има поголем избор од Германија, Холандија, Италија, Швајцарија и др. држави... башка што вашите продавачи на половни возила ги кренаа цените... Ќе си останат со кратки ракави, мене така ми стојат работите... Ќе ја земам од Германија, ама знам од кого ја земам... А Бугарија сеуште ми е сомнителна... |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
Aleksandrov
Нов член Регистриран: 08.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нема ни ова да помогне ќе треба сите документи да ги направат поевтини но пак ќе се возат бугарски коли и поради поголемиот избор на возила во БГ
|
||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хи хи - ехеееее, ептееен си во право и ептееен има време. Отприлика уште околу 6 години. |
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo prvite 6 meseci ke mozelo koli so euro 1, a posle so euro 2, odlicno. Samo uste akcizite da gi simnat, a ke gi simnat so cel da se podigne rejtingot koj zabrzano pagja, i ke bide super. Se dodeka ne dojde nova vlada koja ovoj zakon ke go ponisti, bez razlika koja partija ja zeme vlasta.
Taka da narodot ima dovolno vreme da se obezbedi so podobra kola nego li dosegasnite skapanici koi gi vozevme. |
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Жити бога немој да му црташ. Наскоро кје има изложба па ќе ја однесе твојата како негова слика, и потоа кје си купи и тој стара кола. Ти куписи нова. Ама некој да му црташ. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Токму тоа е поентата. Возилата стари 6 до 10 години во западните земји се многу достапни и за македонски услови. Но маката е што додека стигне во МК тоа возило ќе стане трипати поскапо. Прво, политички подобни ќе влезат во биснисот и ќе опашат енормна маржа. После ќе се накачи државата со безобразни царини и даноци, па хомологизации и слични небулози. Има логика ако сите давачки пред регистрација не се поголеми од 1000 евра, во кои верувајте има простор за многу профит и за трговците и за државата. За не збориме дека може да се увезат минимално оштетени возила (нагмечено крило, скршено стакло и сл.) кои може да се купат надвор за неколку стотини евра, а да се поправат во Македонија, каде работната сила е далеку поефтина. ЈЕбига, она што изгледа многу логично од надвор, тешко проаѓа во Македонија... Изменето од Polar Bear - 06.Февруари.2010 во 20:03 |
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оф мори мајко... Па кој нема пари за нова... сега има шанса да си купи стара... добар потег на владата.. сега јасно е или да нацртам... Изменето од којсумјас - 06.Февруари.2010 во 20:00 |
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не знам каде виде политика... А одговорите на прашањата веќе ги напишав... само заврти некоја страна поназад... ај ова што го напиша нека не е лично... Нели е тоа премногу ниско, срамно, себично, егоистично, дрско и што ти уште не....?!?!?!? ај нека биде така... ништо лично... П.С. Го чекам пасошот за да одаам во Бугарија по едно посаглам количе... У реду е...а...???? Изменето од којсумјас - 06.Февруари.2010 во 19:53 |
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Политички одговори не се потребни...
јас само прашав и побарав конкретни одговори... јас само водам пробувам да водам дискусија.... Ништо лично.... Изменето од Анастеа - 06.Февруари.2010 во 19:52 |
||
|
||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NRGMKD... би ти препорачал, ако веќе си решил да ме читаш... да читаш малку повнимателно... понекогаш и меѓу редови... ако знаеш, се разбира... П.С. А бе ти тоталка обратно си укапирал... Изменето од Анастеа - 06.Февруари.2010 во 19:51 |
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |