IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Рап музика (генерална дискусија)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Рап музика (генерална дискусија)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011>
Автор
Порака Обратен редослед
Deyan Fanky Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 28.Јуни.2008
Статус: Офлајн
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Deyan Fanky Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 12:24
Mavavme so eden raper freestyle ajde ocenite na koj povekje vi se svigja???

Deyan Fanky says:
Dete,ne znam koj film ti e se pravis Mason...te vlece ona od svetot hah podobro bidi Gjakon...si pusstil bradi4e demek kje stanuas Monas...Zar ne osekjas se pravis smotan kako Opas...Zaboravi Bog sto napravi za tebe i deka Bese Posledna Zrtva....a sega ja ostavas zad sebe tvojta Crkva...Velis Ne Sum maval Freestyle....hah ako ti se dopoadna ovoj prati go na cela mak po E-mail...Mislis ne sum tolku dobar za Fs-to na Traka...sega znaes koj ima lirica naj jaka...Brate.Ostavi gi rabotite od svetot...ne odi kako sto odi vekot...svrti se so napravil BOG za tebe...Pokaj se i sledi go toj sto umre za tebe i za mene...Dosta e od mene ako Imas Prodolzi i ti...No Da Mavnes FS kako Mene samo Vo Sni
                                  Sector3                    Mc_ArsA                                      -     Св... says:
zosto te tepa halucinacija..fs ti e za tebe imaginacija
moja akcija,satisfakcija sakas na zborot modifikacija
dzabe pak si indiferenten...oslepen od rimi,udar primi
ne mesaj personalnoto so biznis..ne mesaj boga so rap
da se izrazam prosto...dade zivot Gospod a rapot prostor
za izrazuvanje ova rapuvanje na tebe doviduvanje
se gleda deka nemas stil,nitu pak talent.na slika imitiras sigurno e 50 cent ili usher ne se plasam
koga mavam da kazam seuste za najdobar vazam
koga rokam fs i kumanovo se trese,makedonija za skoro vreme pred zverot na noze ke klekne,zatoa nemoj da se diras imaj pocit seuste si dete

na koj e po ubavo kazete preku post.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2008 во 19:02
Originally posted by Deyan Fanky Deyan Fanky напиша:

Da vidime da li ima talenti na forumoiv ne mora da si raper za da mavas SLOBODEN STIL eve jas kje roknam prv realnost za ulicata

{Ulicata}
e mesto na zlostorstva ubistva i pedofili
mesto na sliuvahe i kade sto nema lugje mili
{Ulicata}
kade sto site gledaat korist,se izdavaaat,za pari se prodavaat i kade sto sekoj eden so svojte talenti se fali
{Ulicata}
kade sto mnogu zavisnici od droga marihlana,lugje so prirodna mana,kade sto umiraat za hrana

Vaka jasum toj sto sum sekogas odam napred ne gledam nazad
dosta mi e od filmaje na raperi isrok i zapad
Gele-K Records koj me krena na nivo
od sekogas sum bil JAS ne sum kuce divo

Ova e fs kako za pocetnik go napisav da ne se praam mn pameten da vidam drugite kako rapuvaat pa da pocnam vo akcia

RESPECT

Deyan Fanky

strasen si
respekt i orden za tebeголема%20насмевка

no ulica ne e samo toa so go kaza i izrecitira
pogledni ja podobro ulicata

Изменето од anakin - 03.Јули.2008 во 19:03
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Deyan Fanky Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2008 во 18:58
Naskoro VDEIO ZAPIS na traka od noviot album

"Zone Da Gangstas"
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2008 во 22:24
баш за тие не ни мислев намигнување
туку за дечки кои снимаат со попознати фаци од Легијата и Работам На Случајот....тоа сеуште е андерграунд а верувам и така ке остане...типците од гаража и свирки у парк не мрднале...
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Deyan Fanky Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2008 во 22:23
zosto site se HC a site kopneat po slava i pari pozz
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Deyan Fanky Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2008 во 22:22
ha kje mi kazuas za rap kako so peat RNS,LEGIJATA,I MN DRUGI HC za takvi fala

pozz
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2008 во 22:17
чуј...
ај ке ти пишам ја тебе лп
и ке ти дадам некој линкови да разгледаш добар мк рап
може?
па ако сакаш соработка со поарен тим ке ти предложам некој ствари и да те дотераме малцеголема%20насмевка
бај д веј женско сум бреее
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Deyan Fanky Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2008 во 22:15
izglea si ja slusnal samo

mi trebas ovaa nokj pa so zboris taka

ali ok fala na sovetot
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Deyan Fanky Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2008 во 22:14
Gele k
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2008 во 22:14
Деане извини друже ама далеку си ти од рап...
Некако акцентот ти е ПРЕнагласен (велешкиот) флоуто ти го нема нигде ритмот мава на турбо фолк гласовни можности треба да поработиш дефинитивно....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2008 во 22:12
Кој ти ги прај ритмовите?
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Deyan Fanky Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2008 во 22:08
http://www.myspace.com/dejanfanky

eve vi my space
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2008 во 22:05
Дечки Фри Стајл на форум па и колку да ти е добар не иде вака напишан...шо к** ме боли мене какви зборови си употребил ако не ти чујам флоу на увце ....намигнување
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Deyan Fanky Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2008 во 21:57
Da vidime da li ima talenti na forumoiv ne mora da si raper za da mavas SLOBODEN STIL eve jas kje roknam prv realnost za ulicata

{Ulicata}
e mesto na zlostorstva ubistva i pedofili
mesto na sliuvahe i kade sto nema lugje mili
{Ulicata}
kade sto site gledaat korist,se izdavaaat,za pari se prodavaat i kade sto sekoj eden so svojte talenti se fali
{Ulicata}
kade sto mnogu zavisnici od droga marihlana,lugje so prirodna mana,kade sto umiraat za hrana

Vaka jasum toj sto sum sekogas odam napred ne gledam nazad
dosta mi e od filmaje na raperi isrok i zapad
Gele-K Records koj me krena na nivo
od sekogas sum bil JAS ne sum kuce divo

Ova e fs kako za pocetnik go napisav da ne se praam mn pameten da vidam drugite kako rapuvaat pa da pocnam vo akcia

RESPECT

Deyan Fanky
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.