![]() |
|
Што ја прави жената посебна... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 18> |
Автор | |
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ti be ne se citiraj sam sebe
![]() ![]() ![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
тоа што е жена
![]() |
|
![]() |
|
Perfekt BoI ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Зената ја прават посебни стилот со се облекува таквите нови модни работи кои си следи изгледот нормално е, разли4ни се от нас машките...само имаат ПМС и
![]() ![]() |
|
![]() |
|
marija-92 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Би сакала да се осврнам на овој дел.. Ќе те замолам да не генерализираш, и да ми го образложиш ова од твој личен аспект. ![]() |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Kao site e*aci...kao site mnogu intelekt...kao lazni standardi...i kao ona sto ne sme...
Zarem ni mislite deka ke si imate ona sto sakate...ili CEL OBROK? Sto ne mozete da go svarite...???? |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Само жена која ме сака може да биде посебна, а сите други се никакви и не знаат што сакаат.
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Ne baraj sovrsenstvo vo carstvoto na nesovrsenosti ..... Sekoja zena e posebna na svoj i edninstven nacin .... ama samo preku ocite na toj sto ja gleda..... Posebno merilo za izdeluvanje na nekoja od tolpata kako edinica merka za "posebnost" nema .. onaa sto za nekogo pretstavuva vrv za drugi e prvo skalilo ...... |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Rebelde ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 10.Декември.2009 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 53 |
Жената ја прави посебна, поседувањето на дупли софтвер у црпката и тоа со поголем РАМ. Нас мажите ни фали такво нешто. Ама и покрај тоа најголемите гении на веков (со исклучоци) се мажи.
А за физикусот, абе жената е Мрена. Море не бе, Јагула е. Ем грабливец, ем витка, ем и во морска и во слатка вода вирее, ем никоја мрежа не ја сопира, ем крвта и е отровна. Јагула на блгарски се казва Змиорка. Изменето од Rebelde - 19.Декември.2009 во 16:54 |
|
Живот ли е, па да го опишеш!?
|
|
![]() |
|
-Goldi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 750 |
Zenata se custvuva deka e posebna koga ke zabelezi deka mu e privlecna na mazot. No cesto, zenite ja tolkuvaat fizickata privlecnost na pogresen nacin. Bidejki tie gi gledaat nestata od poinakva gledna tocka, zenite mislat deka mazite gi dozivuvaat i mentalno i emocionalno privlecni, a ne samo fizicki
--------
![]() |
|
-----G O L D I------
|
|
![]() |
|
konan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
,a, vistina mnogu sakam da svatam so napisa
![]() |
|
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|
![]() |
|
-Goldi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 750 |
Nesovrsenata zena e sovrsena zena
Koga mazot ke go vidi nesovrsenstvoto na edna zena, duri togas toj pocnuva da ja smeta za sovrsena. I togas toj ja gleda dobrinata i ljubovta vo nea, bez razlika na nejzinite mani. Vo malata grupa na zeni koi se posebni za nego, toj ja odbira onaa so koj saka da go pomine svojot zivot. I samo togas zenata moze navistina da go pronajde mazot na svoite sonista. .....
![]() |
|
-----G O L D I------
|
|
![]() |
|
Sekoja zena e posebna. Ona sto ja pravi posebna od drugite zeni vo ocite na mazot e privlecnosta i energijata so koja zraci. Ako privlecnosta ne postoi, ne moze taa da se sozdade na vestacki nacin. Zatoa, ne se prepravajte i bidete ona sto ste... ili prepravajneto neka bide samo prikrivajne na vasite slabosti.
..........
![]() |
|
-----G O L D I------
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
мислев дека жената е посебна со самото тоа што е жена...
но сфатив... таа е сепак... само човек... поразувачки... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |