![]() |
|
Големиот Брат |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 15> |
Автор | ||||
kapo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 126 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ama ona ke go ceka Karlo ,ke go ceka ,ke go ceka
||||
![]() |
||||
girl_vd ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5 |
|||
Lele sto citam ej
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
mrsen ![]() Нов член ![]() Регистриран: 02.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
|||
..srekno zaminuvanje na Viki so pesnata "Sad je kasno da se kajes"
![]() |
||||
![]() |
||||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|||
UZASNI SE SITEEEEEEEEE bljakkkkkkkkkkkk kako kucinja nekoi,,,toa stana javna kuka a ne show.........
![]() ![]() |
||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||||
![]() |
||||
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|||
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
|||
хаха лелеее карооо...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() п.с. извинето |
||||
![]() |
||||
kapo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 126 |
|||
so izvinuvanje do site vas za vulgarnosta koja sledi, ama kako be na nieden od ropacive u kukata ne mu ytekna da i se iznaripa na taa debelata so site sto se kara.
taa si bara sama ,zatoa se kara so site.i ja da sum u kuka so 6 zenski i 5 maskii (otprilika) i site da se ispoebat samo ja suv ko radijator ,pa ke bidam napizden i ke se karam so site. neka se najde nekoj MUZ sto ke si zrtvuva polasaat so svinja u krevet za dobroto na cela ekipa. POZZZZZ |
||||
![]() |
||||
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
|||
...од ден на ден се полошо и полошо....
|
||||
![]() |
||||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|||
Кики шета без гаќи и дели нежности со Мануел |
|
![]() ![]() |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||||
![]() |
||||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Падна секс во куќата на ’Големиот Брат’ |
|
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||||
![]() |
||||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|||
elleel epten ligavenje..
![]() |
||||
![]() |
||||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|||
leleleeee...ligavenje taa nasata..!...bruki!!
|
||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||||
![]() |
||||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
|||
стварно сите кој се внатре се ИДИОТИ ги гледам понекогаш и не можам да се изначудам ова е бетер од шпанска серија нема шанси ЈАС да си дозволам да ме понижуваат како овие дебилите не знам дали го гледавте тој стариот пред неколку недели беше мислам кога имаа задача да вриснат најсилно колку шо можат и дојде ред на овај стариот радуша кога почна да кук*рика па после кук*рикањето испушташе звуци како некој КОЊ ме изнасмеа и дури и некоја солза пуштив од смеа ![]() Изменето од Iron Man - 28.Октомври.2009 во 02:34 |
||||
![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |