![]() |
|
Секс со женет човек |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 75> |
Автор | |
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..."bolje da se starac muchi nego mladich uchi"...
...pojma da se nemalo... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
ne gi 4epkajte zenetite ,,,imate tolku slobodni..,,..eheeeeee...
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
ОВА НЕ СЕ ВАЖИ...ГОЛ ОД НЕДОЗВОЛЕНА ПОЗИЦИЈА... |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
redovno imam seks so zenet çovek
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Zenetiot go sledi patot na pcelata, od cvet na cvet oprasuva i pak si e vreden domakin
|
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
eh pa ti podobro staromodna otkolku da rasturam brakovi........... |
|
![]() |
|
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
неуротичните стари ергени се пробирливи, ситничари, идеалисти и песимисти. длабоко во себе се убедени и помирени дека никогаш нема да ја најдат вистинската, а и кога ќе ја најдат не прават радикални промени во животот (предоцна - многу поминало, малку останало). женетите се смирени (нема што да изгубат, ако не вечера Шатобријан надвор, ќе јаде што останало од ручекот дома) и благодарни што сеуште не се `отпишани` |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
da,zasto da ne...podobro sex so zenet covek,otkolku sex so maloletnici...a i sex so mazena zena?...ne gledam nisto loso vo toa...Jas ne sum takov no ima Swingeri koi uzivaat vo toa..i ako
![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
samo ne mi e jasno dali poprvo bi odbrale star neuroticen bekar, namesto zenet
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ЌЕ СИ ОСТАНЕШ ВО МИНАТИОТ ВЕК!!!СЕ ОТИДЕ НАПРЕД..А ТИ СТАРОМОДНА..ЛЕЛЕЕЕЕ...!СЛЕДИ ЈА МОДАТА..УВЕЗЕНА ОД ЗАПАД!!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
sto mi se smees be zagorce?.........
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
sex so zenet covek ...................nikogas!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 75> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |