|
Песната е да ти каже тоа што... |
Внеси реплика | страница <1 7891011 43> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CRYING IN THE CHAPEL - Elvis Presley
There must be lights burning brighter somewhere
Got to be birds flying higher in a sky more blue If I can dream of a better land Where all my brothers walk hand in hand Tell me why, oh why, oh why cant my dream come true There must be peace and understanding sometime Strong winds of promise that will blow away All the doubt and fear If I can dream of a warmer sun Where hope keeps shining on everyone Tell me why, oh why, oh why wont that sun appear Were lost in a cloud With too much rain Were trapped in a world Thats troubled with pain But as long as a man Has the strength to dream He can redeem his soul and fly Deep in my heart theres a trembling question Still I am sure that the answer gonna come somehow Out there in the dark, theres a beckoning candle And while I can think, while I can talk While I can stand, while I can walk While I can dream, please let my dream Come true, right now Let it come true right now Oh yeah |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dzej Ugasila si me
zgazila si me, kao da sam list na vetru a ja naivan, mislio sam da me volis i da sam ti preko potreban Ref. Sta me je to prevarilo u pogledu tvom skitnicom me napravilo rasturilo dom Srusila si me ko oluja staru kucu ostavila me da propadam u bespucu a ja naivan, mislio sam da me volis i da sam ti preko potreban Ref. Uzela si mi svaki deo moga bica opila si me bez otrova i bez pica a ja naivan, mislio sam da me volis i da sam ti preko potreban Ref. |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
O da si barem tu
pred mojim vratima pa da mi pozvonis u ranim satima E da smo ostali mi skupa gdje bi nam, duso, bio kraj i ptice letjele bi nam u zagrljaj O da si mi u sobi kada zahladi da mi doneses dorucak od ljubavi pa da mi tvoje usne snene na topli kruh zamirisu u jutro puno bure da me miluju Refren Ide mi u zivotu, ide mi ali mi fali ono malo ljubavi ali mi fali korak tvoj da u stopu prati moj gdje si ti da je sladje zaspati |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Милооо
Ти благодарам за песната, ја убив од барање |
|
|
|
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво мило
|
|
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Please Remember
Time, sometimes the time just slips away And your left with yesterday Left with the memories I, I’ll always think of you and smile And be happy for the time I had you with me Though we go our seperate ways I won’t forget so don’t forget The memories we made Please remember, please remember I was there for you And you were there for me Please remember, our time together The time was yours and mine While we were wild and free Please remember, please remember me Goodbye, there’s just no sadder word to say And it’s sad to walk away With just the memories Who’s to know what might have been We’ll leave behind a life and time We’ll never know again Please remember, please remember I was there for you And you were there for me And remember, please remember me Please remember, please remember I was there for you And you were there for me Please remember, our time together The time was yours and mine While we were wild and free Then remember, please remember me And how we laugh and how we smile And how this world was yours and mine And how a dream was out of reach I stood by you, you stood by me We took each day and made it shine We wrote our names across the sky We ride so fast, we ride so free I had you and you had me Please remember, please remember |
|
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
How Do I Live Without You
How do I get through one night without you If I had to live without you What kind of life would that be Oh I, I need you in my arms Need you to hold You're my world, my heart, my soul If you ever leave Baby you would take away everything good in my life And tell me now How do I live without you I want to know How do I breathe without you If you ever go How do I ever, ever survive How do I How do I Oh, how do I live Without you, there'd be no sun in my sky There would be no love in my life There'd be no world left for me And I, oh Baby, I don't know what I would do I'd be lost if I lost you I f you ever leave Baby you would take away everything real in my life And tell me now How do I live without you I want to know How do I breathe without you If you ever go How do I ever, ever survive How do I How do I Oh, how do I live Please tell me baby How do I go on If you ever leave Baby you would take away everything Need you with me How Do I Live Without You Baby don't you know that you're everything good in my life And tell me now How do I live without you I want to know How do I breathe without you If you ever go How do I ever, ever survive How do I How do I Oh, how do I live how do I live without you how do I live without you baby how do I live.... Изменето од batt's - 27.Ноември.2006 во 06:57 |
|
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Trebas mi
Pogledaj kako drhtim kada gledam te i kao da si poslednja na svetu ne dam te Pogledaj moje oci sve ti govore kada te nema uvek pomislim na najgore I telo grci se i ruke znoje se a u stvari znam da volis me Pogledaj kako drhtim kada gledam te i kao da si poslednja na svetu ne dam te I telo grci se i ruke znoje se a ustvari znam da volis me Trebas mi, trebas mi ni sunce zemlji kao ti meni, meni i hajde, dodji, pa me uveri, uveri da sumnje ne bude u meni ( trebas mi, trebas mi ) Zamisli kako mi je kad se probudim kako mi srce lupa kad na tebe pomislim I sumnja javi se sa srcem bori se a ustvari znam da volis me |
|
|
|
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Love Hurts - Everly Brothers, Roy Orbison, Nazaret
Love hurts, love scars, love wounds and mars Any heart not tough nor strong enough To take a lot of pain, take a lot of pain, Love is like a cloud, holds a lot of rain ..... Love hurts ...... Oooh ...... love hurts. I'm young, I know, but even so I know a thing or two, I've learned from you I've really learned a lot, really learned a lot Love is like a stove, burns you when it's hot Love hurts, love hurts Some fools rave on happiness, blissfullness, togetherness Some fools fool themselves I guess But they're not fooling me ...... I know it isn't true, know it isn't true Love is just a lie, made to make you blue Love hurts ...... Oooh ...... love hurts. Oooh ...... love hurts. Oooh ...... love hurts. Oooh ...... love hurts. Darling |
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дарлинг Дарлинг Дарлинг Дарлинг Дарлинг |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дарлинггггг
Ти дойде и преобърна целият ми свят, |
|
|
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
The Air That I Breathe
If I could make a wish I think I pass Can't think of any thing I need No cigarettes,no sleep No light,no sound Nothing to real Making love with you Has made me peaceful Warm,and tired What more could I ask Their nothing left to be desire Sometimes, all I need is the Air that I breath And to love you All I need is the air that I breathe Yes to love you All I need is the air that I breathe Peace came apond me And it leaves me weak Sleep silent angel Go to sleep Sometimes, all I need is this Air that I breathe And to love you All I need is the air that I breathe Yes to love you All I need is the air that I breathe All I need is the air that I breathe All I need is the air that I breathe Дарлинг за тебе от мене |
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
The only aphrodisiac I need is your voice |
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |