|
Каква или каков |
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Автор | ||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ами...се надевам да разберам.
|
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
срце е
Добар, паметен,искрен, само ме смее. Има разбирање за се` |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja sum i' najdobra drugarka
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....мислам дека му имаат сокриено дека има тетовско генче
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fiks istiot ko tebe sum...
zenska uste pomalku Изменето од bounty_hunter - 10.Јуни.2009 во 18:06 |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Врска немам.
Кола немам.
Пари немам.
Што барам ја во темава
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сонце мало е ама ако нешто не и одиш по газот тогаш..... ќе бидеш тепан...
|
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не заборавај да кликнеш на SAVE AS ... |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не се откажувај... секогаш постои опцијата... да му смениш лични опис... |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Po izvrseno zlostorstvo vrz mene si sednuva na vecera kako nisto da ne bilo
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Каков таков, биднало веќе
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Смирен, добродушен,внимателен, духовит,попустлив, многу дружељубив, домашен тип, (повеке сака да му дојдат гости, а помалку да оди на гости) не пуши цигари, не пие кафе нити алкохол На преден план му е семејството, семејните ручеци, голем гурман е и прави обиди да готви (арно ама ние од к*ртоазија јадеме од тие ’’специјалитети’’ ), прави најубави салати кои ги обожаваат сите од семејството, па и пријателите, ги памти и најмалите семејни настани,значајни дати. Најсреќен е кога некаде одиме сите заедно, договара, средува подготвува и ако нешто не излезе како треба се обидува да направи да биде добро. Ретко покажува лутина и секогаш се обидува да смири ситуација кога дома има ’’судир на интереси’’.
Има една маана, сакајки да помогне, им става многу вода на цвекињата Изменето од mamamd - 09.Јуни.2009 во 22:48 |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
партнерот ми е напорен понекогаш..............
без прекин се дрнда,музика обавезателно,ништо не поминува преќутено,се во фаца на било кој,нон-стоп мора нешто да се случува,и што е нај трагично доволни му се 5 саати за спиење.......тоа ме убива сите работи претежно сака со мене да ги обавува,што ми е досадно понекогаш,се наоѓам и каде што не ми е местото.. Сепак е добар,многу е дечар,знае секое дете да го заигра... И има испади на мала љубомора,што ми оди на страшно на нерви,и почесто тоа се кавгите,а јас од ништо правам гужва.......и тоа завршува да не му разговарам подолго време...............тоа отприлика |
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Енергично створење,кое вишокот на енергија ја троши во спорт и други разно-разни активности....Дружељубив , добродушен и услужив до немај каде ,да беше женско ке киснеше на гинекологијаБрзо паѓа на провокации,јас го викам лесно -запалива материјаза да после три секунди по поминат мајките и дојде да се умилкува како маче......
.....ај доста за сега ,да не му се качат многу акциите
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |