![]() |
|
Последна добиена СМС порака |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 77> |
Автор | |
LSFC ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mi izpratia od Globul sms za nekakva promocija da zborim eden mesec so 1 broj bezplatno
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
posle ke dojdis taka???
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Te sakam
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.....за вечер договорено е нели?цмок
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
sunshine_baby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Na deset minuti da te srozam,da dojdam?!Ne ke da ti e loso,ke pominime se milicko,silna si zlaticko,samo cekaj me ti da ti dojdam!
Budaletinkava moja,na pat e...me isporazbudi so glupostive:)))) |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
pa kaj si ti? aj dojdi u jubox
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
a zosto dojde se vrati ?
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
nemam vise kredit
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
дојдете во аквариус
|
|
![]() |
|
tamara1990 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Ej...kreni,jas ti zvonam...
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
извини сега го добив и јас бројот 071279....
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
......".doagam po tebe vo 12h-12h30.......
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Емче Кремче ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Брат, напишам ли утре све, те носам у Енрико на пица. Држи среќаааа...
МТС, бац. Изменето од Емче Кремче - 31.Јануари.2009 во 20:53 |
|
.:.: Keep on talking about me, you're just making me famous ♥ :.:.
|
|
![]() |
|
Bibi5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
cekaj me ke dojdam
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |