![]() |
|
Што ве исполнува? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 78910> |
Автор | |
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
да,да..навистина,...сонувањето дава мотив и инпирација за стигнување до целта,..се разбира и не поттикнува да се стремеме кон тоа и нормално дека ќе бидемес среќни и исполнети..!
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
sunshine_baby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Убава театарска претстава,со задоволство ги гледам сите,мирисот на театарот ме обзема до максимум.Не можам да ви опишам која среќа ја чувствувам тогаш...
Пишувањето раскази откинати од срце што би рекле софорумџииве ![]() Пријатно друштво,со убав муабет зачинет со кафе и искрени прегратки од најблиските луѓе... Верувале или не,деј дриминг едно од работите кои ме исполнуваат и ми даваат мотив и ми се сила која ме движи кон целта... Ова не би било се,но толку ми текнува во моментов... |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
кога би можела да идам да играм една партија со другарките,...би била многу посреќна
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Isto..malite nesta znaat da me ispolnat..druzenjeto so semejstvoto,sobirankite so prijatelite,slusanjeto na omilenata muzika,svirenjeto gitara,gledanjeto ubav film..i use mnogu sitni nesta moze da mi go razubavat denot
![]() Изменето од Eli - 20.Февруари.2009 во 15:17 |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
малите работи ме исполнуваат,..доволно е денот да биде сончев и да леткаат пеперутки
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Ме исполнуваат едноставните работи кој животот го прават среќен скромноста нека ви биди ѕвезда водилка во овј свет на лакомост исполни љубов,исполни срце,исполни све за што живееш исполни се
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
навидум обични работи,... за кого како
ме исполнува да прескокнам некое испаѓање и да иседам дома да изгледам некое добро филмче... ама исто и кога ќе испаднам со добри другарки, и кога ќе се пукнеме од смеа ![]() се чувствувам исполнето секогаш кога ми е убаво ![]() |
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Мона Лиза прекрасни теми поставуваш......... Мене ме исполнува кога ќе видам премолчена благодарност во очите на другарка ми на која сега толку сум и потребна...... |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
me ispolnuvaat moite princezi
![]() |
|
![]() |
|
DEFENDER ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 49 |
blackeye me ispolnuva i koga ke ja gledam slikata (avatarot) sto si go stavila
![]() |
|
>>> COGITO ERGO SUM <<<
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Музиката, убавиот пишан збор, шетањето низ град, кафето со другарките и љубовта....
![]() ![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
DEFENDER ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 49 |
lJUBOVTA OD MOJATA SAKANA ME ISPOLNUVA
![]() |
|
>>> COGITO ERGO SUM <<<
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
me ispolnuva ljubovta, iskrenoto prijatelstvo, me ispolnuva uspesno zavrsenata obvrska, godisniot odmor so sakaniot, ubava kniga za citanje ili film za gledanje, me ispolnuva dolg telefonski razgovor kasno vo nokta so nego, me ipolnuva obicno sms porace so nezni zborovi....me ispolnuvaat site mali sitnici koi mi go pravat zivotot poubav...
i me ispolnuva koga jadam cokolado....za kolicinata ne komentiram
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Децата со нивните лудории...
Ми го исполнуваат буквално секој миг од денот ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 78910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |