![]() |
|
Дали ги контролирате вашите емоции?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 14> |
Автор | |
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ponekogas ne...
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
ми се расипа далинското
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ako sakam da, ako ne sakam ne.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
E nema da im placam,zasto ne sakam sozaluvanja
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
не треба да се фали со тоа и да е горд на себе
тој што умее да ги контролира своите емоции
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Ponekogash mozam da gi drzam emociite pod kontrola,okolku kolku e mozno,zavisno od situacijata,no ponekogash imam silna potreba da pokazam shto chuvstvuvam,potiskanjata na emociite gushat.
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
hmm...
nekogas, od nekoja pricina, ako procenam deka treba da bidam popametna otkolku spontana i iskrena, da, gi kontroliram... toa ne znaci deka, ako na primer, uzasno mi se place, deka ne sum svesna deka sum tazna...ili ako sum besna, deka ne sum svesna za toa...sebesi barem, ne se lazam nitu krijam od sebe...tuku, go odlozuvam za poposle za pred drugiot, koga kje e vreme/ili koga kje e popametno... sepak, tie situacii ne se tolku pocesti od drugite, -nekontrolirackite-... a i preferiram da sum poiskrena otkolku popametna:) Изменето од Kali - 01.Март.2009 во 22:37 |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
секогаш и со секого -ДА
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
voglavnom da...
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
LEZITE MISHEVI ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 16 |
a shto bea toa emocii.?:)
|
|
![]() |
|
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Nemozam da gi kontroliram ako me rcnat vo momentot ke kazam mnogu raboti i sto mislam i sto ne mislam a posle ke mi bide krivo i kako i site maski ke si se isplaceme malce i toa e toa
|
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Samo ponekogash inaku teshko moze da kontroliram neshto vistinsko
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Pa sigurno .......eve imam kontrolna tabla !!!
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ponekogas ne
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |