|
Кандидати за претседател |
Внеси реплика | страница <1 7891011 15> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vcera sin mi me prashuva "kako ekspert" da mu kazam za Srgjan Kerim. Mu se bendisala idejata deka ne bil partiski covek i deka za nego nemalo aferi, odnosno bil "so cist obraz i so cisti race". Za zal morav da mu gi izbijam adutite od raka i da mu objasnam deka taka neodamna Srgjan Kerim beshe clen na SDSMeto i deka morashe da se otkaze od partiskata pripadnost zaradi zaminuvanje na "nepartiska funkcija" I morav da mu objasnam deka edno vreme go pishuvashe po vesnici i beshe mnogu kritikuvan ni pomalku ni povekje za nabavka na nekoi masi i stolici, TRPEZARISKi koi koshtaa mnogu skapo a nemalo koj da gi koristi. Potoa od kako pocnaa da gi koristat tie shto go kritikuvaa se zamaja rabotata i izleze deka nabavkata na skapiiot trpezariski mebel i ne beshe taka losha rabota. Razacorano me prasha dali na makedonskata politicka scena ima nekoj za koj politickite protivnici nemaat najdeno afera? za zal ne, seushte se nema rodeno lice koe kje go prifatat site i opozicija i pozicija a ushte po za zal e shto kaj nas ushte dolgo kje imame GRAGJANIN za pretsedatel koj zadolzitelno od ednite kje bide ocrnuvan a od drugi falen do nebesi.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Spolaj vi decki. . Ne ispolnuvam mnogu uslovi:
- Obozavam da odam peshki, vo kola se gusham. Naucena sum da ziveam vo stan za koj se grizam sama, znaci ne kje mozam da mi se snovaat niz kukja sobarki, prashinarki... - Obozavam da gotvam i toa stari specijaliteti posebno kromidarnici. Kje ja usmrdam toa rezidencijata. - Od ramkovnite sum, samo 0,05 posto smeeme da participirame vo vlasta. Znaci eden moj mal prst smee da bide pretsedatel, ne cela jas. Ima i drugi protivuslovi ama me mrzi da pishuvam, a imam i druga rabota. |
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НАправи ни услуга, КАНДИДИРАЈ се, ако ништо друго ке ни го олесниш изборот... |
||
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Условите за тебе не важат, директно у фотеља
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da objavam kandidatura... Koj se uslovite? |
||
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mamamd!
|
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas isto taka davam skromen doprinos!
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како личат работиве, (големо)македонциве ептен ја забегаа. Чифша демократија, морам да се сложам со шоку шкип од Швицарска.
|
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eh, Andjelino ..... toa sto ti go baras od ovoj narod e isto kako od KJOR OCI DA BARAS ............
Изменето од miroslav_g8 - 17.Декември.2008 во 18:54 |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
додека наместо да се караме со Грчињана,не се огледаме на нив
ја запалија државата
а ние како некои зомби...каков и да ни сервираат закон ние ќе си дремеме
кожата од грбот да ни ја побараат ќе им ја дадема
вака ли сме биле храбри низ војните????
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nie VEKJE GO KRKAME ...... prasanje e samo DO KOGA
|
||
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кој и да биде пак ние ке го кркаме
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i ne samo slepi ... razmisluvaat ama kako sto kje im se kaze
|
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ljugevo se slepi i kraj ocite...
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |