![]() |
|
Кандидати за претседател |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 15> |
Автор | ||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vcera sin mi me prashuva "kako ekspert
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Spolaj vi decki.
![]() - Obozavam da odam peshki, vo kola se gusham. Naucena sum da ziveam vo stan za koj se grizam sama, znaci ne kje mozam da mi se snovaat niz kukja sobarki, prashinarki... - Obozavam da gotvam i toa stari specijaliteti posebno kromidarnici. Kje ja usmrdam toa rezidencijata. - Od ramkovnite sum, samo 0,05 posto smeeme da participirame vo vlasta. Znaci eden moj mal prst smee da bide pretsedatel, ne cela jas. ![]() Ima i drugi protivuslovi ama me mrzi da pishuvam, a imam i druga rabota. |
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|
НАправи ни услуга, КАНДИДИРАЈ се, ако ништо друго ке ни го олесниш изборот... |
||
![]() |
||
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
|
Условите за тебе не важат, директно у фотеља
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
|
mamamd!
|
||
![]() |
||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
|
i jas isto taka davam skromen doprinos!
![]() |
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
![]() |
||
Polar Bear ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
|
Како личат работиве, (големо)македонциве ептен ја забегаа. Чифша демократија, морам да се сложам со шоку шкип од Швицарска.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
eh, Andjelino ..... toa sto ti go baras od ovoj narod e isto kako od KJOR OCI DA BARAS
![]() Изменето од miroslav_g8 - 17.Декември.2008 во 18:54 |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
додека наместо да се караме со Грчињана,не се огледаме на нив
ја запалија државата
а ние како некои зомби...каков и да ни сервираат закон ние ќе си дремеме
кожата од грбот да ни ја побараат ќе им ја дадема
вака ли сме биле храбри низ војните????
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
nie VEKJE GO KRKAME ...... prasanje e samo DO KOGA
![]() |
||
![]() |
||
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
|
кој и да биде пак ние ке го кркаме
|
||
![]() |
||
|
i ne samo slepi ... razmisluvaat ama kako sto kje im se kaze
![]() |
||
![]() |
||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
|
ljugevo se slepi i kraj ocite...
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |