![]() |
|
Техники на удварање |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 78910> |
Автор | |
miki_lutrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma nema udvaranje sega...direktno na fakanje odat
![]() |
|
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
odlicna tehnika za ispofakjuvanje a so e so udvaranje??????????? ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mene mi pagaat klucevi kao slucajno i posle koa ke se ispravam kobozem sum izgubil ramnoteza i ke ja ispofakam
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ako ima hemija - dosta e i edno banalno ZDRAVO KAKO SI
ako nema hemija, mozes da igras lambada so salsa izmesano i dzabe kje bidit |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
jas znam kaj mene sto moze da zapali:
DA MI GI DUVA NOKTITE KOGA KJE SE NALAKIRAM
![]() |
|
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
е то ти е мики лутрија,од лотарија на македонија
![]() нема повеќе ни тоа,сега чкорки да погаѓаме под ќибритчиња |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
izgleda
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
miki_lutrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
e so vakvo udvaranje sigurno ke fatite nesto
![]() |
|
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Cek, malu gi izmesavte brzinite ...ili se izmenija vreminjata
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
а може и еден брз к*рс по сексуално образование да му даде.
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Znaci sekogas da ja nosi i tasnata so tetratki i knigi
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ами ако му даде да поцица како мало бебенце?-тогаш што прајме?
-многу убо ќе биде. ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() no....sepak...
postoi rizik,
ako mnooogu i se pottiknat majcinskite cuvstva,
da ne pocne...
na primer...
da mu proveruva domasno, ili
da go isprasuva po geografija
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 78910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |