|
Искушение за прељуба |
Внеси реплика | страница <1 7891011 16> |
Автор | |
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nepostoi
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па ако долго време не си чул убави зборови, тогаш си лесен плен
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najefikasna dieta
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sum imal i ke imam
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BUSAVKO SE SLOZUVAM SO TEBE
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
More fala pamet sto mi dade...od sega i na spienje nasmevka somnitelna a vidam so samari ke go budam
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A me gleda deka lesno se strasam i go zloupotrebuva toa. Ako slucajno sanjam druga nekoja, poslem na mocanje ne mozam da si go najdam od sto se uplasil, pa pola saat go molam deka nema nikoj
|
|
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LOSA KE DA E TVOJATA IMAS GOLEM PROBLEM |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми се закани дека ќе ми го сече на трупче или ќе ми ги стега на менгеме, ако посакам друга и затоа све у земја гледам...
|
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
busavko,da nesto bi mi bilo povazno na ovoj svet,od ona sto se otkinalo od mojata utroba nemam komentar,go ostavam na drugite,neznam kolku i da bi sakala.a i da ednas se saka vo zivotot i so toa ne bi se slozila.Izreka__ daleko od oci,daleko od srce,blizana spaja ,a ne blizina razdvaja,Sekogas ljubov ima vo nasite srca koga bi sakale toa da go sogledame.izmegu ljubov i mrznja e edna tenka linija.
|
|
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mozam sama da si dadam replika na samata sebe si odnosno na tekstot sto go napisav...i tocno se podrazbira vo nego toa sto posle mene go kazavte,nikogas ne veli nikogas i stojam zad toa..Ne znam kolku i kako me razbravte,no sto i da se sluci dali ke go izneveram ili nema da go izneveram soprugot,no decata nema da gi izneveram zaradi nekoja treta osoba,odnosno nema da si go ostavam semejstvoto.no otom-potom neka bidam zdrava i ziva i neka se sluci |
|
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa i toa go napisav...i ne znam kolku go svativte tekstot.Ama napisav i deka ne go opravduvam dusevnoto povreduvanje na semejstvoto...Ne znaci ako go izneveram mazot mi i deka ke go ostavam ili deka ke si gi ostavam decata,toa nikogas... |
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tamara se slozuvam so ova napisanoto ,nikogas neznaeme sto ni nosi zivotot,samo edno da semejstvoto se napusta,poradi nasite potrebi,za mene nesvatlivo,zarem ima nesto povazno od sopstvenoto dete,mislam da nikoj ne bi se slozil so ova. zamene ova e egoizam,.Neznam kolku da sum vljubena neznam kolku da sakam ,nikogas ne bi dosla vo vakvo iskusenie,a preljuba i da si sposoben mozes i da si vo brak.Nekogas treba da mislime i za suetata na povredenite sto se zad nas.,ne samo za sopstvenite.......
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |