IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Искушение за прељуба
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Искушение за прељуба

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 16>
Автор
Порака Обратен редослед
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2009 во 01:25
nepostoi
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2009 во 17:55
Па ако долго време не си чул убави зборови, тогаш си лесен плен
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2009 во 17:52
najefikasna dieta
Кон врв
igi 3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Регистриран: 30.Ноември.2008
Поени: 18736
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2009 во 21:07
Sum imal i ke imam
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2009 во 14:37
BUSAVKO SE SLOZUVAM SO TEBE
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 23:58
More fala pamet sto mi dade...od sega i na spienje nasmevka somnitelna a vidam so samari ke go budam
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 23:47
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 23:45
A me gleda deka lesno se strasam i go zloupotrebuva toa. Ako slucajno sanjam druga nekoja, poslem na mocanje ne mozam da si go najdam od sto se uplasil, pa pola saat go molam deka nema nikoj
Кон врв
zaguben Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 3387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaguben Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 23:34
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ми се закани дека ќе ми го сече на трупче или ќе ми ги стега на менгеме, ако посакам друга и затоа све у земја гледам...

LOSA KE DA E TVOJATA IMAS GOLEM PROBLEM
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 23:31
Ми се закани дека ќе ми го сече на трупче или ќе ми ги стега на менгеме, ако посакам друга и затоа све у земја гледам...
Кон врв
anelija l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Јануари.2009
Поени: 609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 22:50
busavko,da nesto bi mi bilo povazno na ovoj svet,od ona sto se otkinalo od mojata utroba nemam komentar,go ostavam na drugite,neznam kolku i da bi sakala.a i da ednas se saka vo zivotot i so toa ne bi se slozila.Izreka__ daleko od oci,daleko od srce,blizana spaja ,a ne blizina razdvaja,Sekogas ljubov ima vo nasite srca koga bi sakale toa da go sogledame.izmegu ljubov i mrznja e edna tenka linija.
Кон врв
tamara1990 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Септември.2008
Поени: 293
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tamara1990 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 20:26
Originally posted by bussavko bussavko напиша:

da tamarce nikogas ne veli ne i da ne bides tvrdoglava deka tebe ne moze da ti se sluci

Ne mozam sama da si dadam replika na samata sebe si odnosno na tekstot sto go napisav...i tocno se podrazbira vo nego toa sto posle mene go kazavte,nikogas ne veli nikogas i stojam zad toa..Ne znam kolku i kako me razbravte,no sto i da se sluci dali ke go izneveram ili nema da go izneveram soprugot,no decata nema da gi izneveram zaradi nekoja treta osoba,odnosno nema da si go ostavam semejstvoto.no otom-potom neka bidam zdrava i ziva i neka se sluci
Кон врв
tamara1990 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Септември.2008
Поени: 293
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tamara1990 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 20:17
Originally posted by anelija l anelija l напиша:

tamara se slozuvam so ova napisanoto ,nikogas neznaeme sto ni nosi zivotot,samo edno da semejstvoto se napusta,poradi nasite potrebi,za mene nesvatlivo,zarem ima nesto povazno od sopstvenoto dete,mislam da nikoj ne bi se slozil so ova. zamene ova e egoizam,.Neznam kolku da sum vljubena neznam kolku da sakam ,nikogas ne bi dosla vo vakvo iskusenie,a preljuba i da si sposoben mozes i da si vo brak.Nekogas treba da mislime i za suetata na povredenite sto se zad nas.,ne samo za sopstvenite.......

Pa i toa go napisav...i ne znam kolku go svativte tekstot.Ama napisav i deka ne go opravduvam dusevnoto povreduvanje na semejstvoto...Ne znaci ako go izneveram mazot mi i deka ke go ostavam ili deka ke si gi ostavam decata,toa nikogas...
Кон врв
anelija l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Јануари.2009
Поени: 609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 20:04
tamara se slozuvam so ova napisanoto ,nikogas neznaeme sto ni nosi zivotot,samo edno da semejstvoto se napusta,poradi nasite potrebi,za mene nesvatlivo,zarem ima nesto povazno od sopstvenoto dete,mislam da nikoj ne bi se slozil so ova. zamene ova e egoizam,.Neznam kolku da sum vljubena neznam kolku da sakam ,nikogas ne bi dosla vo vakvo iskusenie,a preljuba i da si sposoben mozes i da si vo brak.Nekogas treba da mislime i za suetata na povredenite sto se zad nas.,ne samo za sopstvenite.......
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 16>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.