|
Пандорина кутија, следи домино ефектот |
Внеси реплика | страница <1 7891011 19> |
Автор | ||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Виде ти и самиот што криза беше коа иран сопре нафта за да го ослободат Ајатолата? Да сопре и Русија и цел западен свет ке пресуши.Џабе е западниот свет толку развиен кога ке му снемаат ресурси за развиеноста да даде плод.
Изменето од Царевић - 28.Август.2008 во 21:06 |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кој се бе западни пријатели не измислувај многу!Едниствени пријатели на западот во азија се Израел,Пакистан и Тајван ТОЛКУ други нема! |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Воен и економски сојуз на
Русија,Кина,Индија,Казакстан,Туркмекистан,Таџикистан,Монголија и
Иран.Овој "земјоделски сојуз" контролира 25% од земјиното копно,40% од
популацијата,70% од светските минерални суровини и 90% од светската
нафта.НАТО е ништо во споредба со него.
pa,toa se "zapadni" prijateli be,...a i ,..teshko deka tie mozat da si gi usoglasat stavovite za bilo shto ,..osven,.. da im kontriraat na najrazvienite industriski zemji,....osobeno ,..rusija i iran,...a i kina! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Силата е во оружје,во ресурси,во желба за победа,во пожртвуваност на народот за својата земја,во храброст на армијата на земјата да се бори до крај.Од сите овие фактори Сад и НАТО ги имаат само првите два. |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ti sto pati reche,...nikoj nishto ne i moze,...znachi,...ako imala oruzje nikoj ne i moze nishto<a?,...pa ,ne e samo oruzjeto vo silata na edna zemja ,be,....taa e edino ,..voena sika,...vo se drugo e,...zaostanata,...a toa deka ima golemi rezervi,...pa ,shto?,..zarem samo taa ima? |
||
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Воен и економски сојуз на Русија,Кина,Индија,Казакстан,Туркмекистан,Таџикистан,Монголија и Иран.Овој "земјоделски сојуз" контролира 25% од земјиното копно,40% од популацијата,70% од светските минерални суровини и 90% од светската нафта.НАТО е ништо во споредба со него. |
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
oni ne ti ja chepkaat rusija,...ako ne moraat!,...
a ,koj ti e vo taa (zemjodelska) kooperacija? |
||
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кажи ми ти мене што има некоја земја повеќе од Русија во наоружување ?Гедам викаш 10 пати русија има бомби
|
||
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И што ќе биде, жити се`? Може единствено да настане нуклеарна војна и цел свет да го снема. Ќе ја снема и Русија, но ќе ги снема вашите пријатели од другата страна на океанот, сосе цела ЕУ. |
||
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто мењаш тема одма на балтички земји? Ај они со НАТО нека чепнат во Русија или во било која земја членка на Шангајската Кооперација,па да ги видам.
Изменето од Царевић - 28.Август.2008 во 20:53 |
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne znam koj e povickast!?,...imala rusija bombi !! oreku k*r ,ako ima!,....,..i sega ke pravi shto saka,a?,...hahaha,...ajde,...bash chekam da pipne nekoja od baltichkite,...pa ,da vidime kolku vi e silna,...
|
||
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ke се одвои да сигурно,ке се кренат и русите ке им влезат со тенкови и ке се симнат. Изменето од Царевић - 28.Август.2008 во 20:47 |
||
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Баш си вицкаст. Гледам, не знаеш, сите тие се руски автономни републики, без право на отцепување. Баш ме интересира како би се отцепиле. Сите ја научија чеченската лекција. Изменето од dudulovski - 28.Август.2008 во 20:48 |
||
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
chechnija,...dagestan,...ingushetija,...seto toa ke se odvoi od rusija,...sakala taa ili ne,......a ushte pomalku shto nekoj tuka tropa,...
|
||
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |