|
Кој е Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 100> |
Автор | |
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Ова што го болдирав, вечно ќе му стои на душа на оној што го браниш и што го гласаш....дел од вистината веќе излезе а се надевам што е можно побргу, ќе се дознае се...заради кого погинаа осум наши бранители и што навистина се случи во тие два месеци.
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И за која , наскоро сите тие ќе си го платат „цехот„ на шаш`рдисаниот-им „лидер„ Зајко КуК*рајковски. |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тешко дека може да се наречат фер избори ако како во случајов се наметнати на сила(без посебна причина).
Ништо нема фер тука кога се работи за насилна уцена во која погинаа Македонци. Тоа е уште една работа која опозицијата ке си ја носи на душа и за време на изборите. |
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не е во контекст на темата, сепак мора да искоментирам... Може да се залажуваме колку сакаме ама бројката од 1800000 гласачи е само пуста желба и спомен од минатото....сите параметри од нашите државни установи го кажуваат тоа и тоа е една од најстрого чуваните тајни на државниот врв и на институциите кои се бават со статистика.... За жал, бројката е помала за многу повеќе од 300 000 кои низ шепот се споменуваат затоа што има неколку десетици илјади кои се заминати а сеуште го немаат регулирано статусот....
|
|
|
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера другар ми се отсели од државата,пред него тоа го направија двајца други со фамилиите,а и ние шо останавметука го размислуваме истото.
Егзодус од ебаната банана држава. За да се направат фер избори ке треба да се направи и попис и прочистување на избирачкиот список па ако навистина стигниме и под бројка од 1 800000 жители на што укажуваат бројни параметри,тогаш ке биди интересно бидејки ке треба да се дадат одговори на многу прашања,а посебно од патриотски аспект. |
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред два дена ржи ли ржи Грујо од некоја улучка во Брисел...само не ми е бе јасно кога е толку убеден во својата супериорност, што не даде оставка и да распише предвремени избори до крајот на летото....
И да освои 70 претенички места па да го лупне Зајко во Идризово, доживотно.... Е и он тоа го посакува ама ПРПАААА.... Впрочем, разбирлив е изливот на чуства....не сум ветеринар ама сум слушнал дека говедата најсилно клоцаат токму во моментот пред да ја испуштат душата...Адиос мучос... |
|
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова ти е одговор, аргумент или колку да речеш нешто... што би рекол нашиот народ... колку да не останеш покус... |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti samo povtoruvaj, povtoruvanjeto e majka na uchenjeto.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пошто гледам дека сега некако сакаш да релативизираш или пак грешам, туку ти е сосема друга намерата... ќе повторам она исто што го кажав и на другата тема...
Еве, биди така љубезен како што си добар, ма не добар - одличен познавач на состојбите... па кажи ни, што тоа Европа дознала...? каков е Груевски...? како ти знаеш дека дознала...? ти кажа некој што бил на состаноците во Брисел...? ти беше на состаноците...? лично Хан ти кажа што мисли за Груевски...? ај, во име на твојата полтронска кариера... кажи ни... а бе, ебеш му матер, изјавата... сега и Европа дозна каков е Груевски... по мене е дилетантско јебоветарски лигавешлук... и... аргументи ќе има или пак сум изнервиран и запенет...? |
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а европјаните се од друг универзум па досега не знаеја кој е кој и каков е...
|
|
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ииии....се п(р)отресоа ли и европејците до таа мера и (т)олку , како што се п(р)отресени нашиве фиромо-љубиви ем и форумски „пријатели„ овде(ка) ?!. |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега и Европа дозна каков е Груевски.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
После говорот на 18-ти мај,и онаа изјава пред некој ден...
Мислам дури ни самиот не може да си одговори на ова прашање. Но секако знае дека го седнале во "скут". |
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немој Грујо, жити се... се надевам дека за кратко време ќе видиме како изгледа мандат без тебе....преку таквото од мандати со тебе, не можеме да се изнауживаме во благосостојбата.... Груевски: Хендикеп е што граѓаните не можат да видат целосно завршен мандат на ВМРО-ДПМНЕДоговорот постигнат вчера на средбата со еврокомесарот за проширување и соседска политика Јоханес Хан, премиерот Никола Груевски го оцени како позитивен импулс за политичката состојба посочувајќи дека треба да се постигне она што е важно за државата, иако ВМРО-ДПМНЕ се залагало изборите да се одржат во редониот термин во 2018 година. – Хендикеп е во овој период што граѓаните не можат да видат како изгледа еден целосно завршен мандат на ВМРО-ДПМНЕ со сите завршени проекти и жалам што во овој период не успеавме и не ни беше овозможено во целост да го завршиме мандатот и да ги покажеме нашите перформанси и учинок пред граѓаните после четири години мандат. Ние сме свесни дека на граѓаните им е преку глава од предвремени избори и тие сакаат да видат целосно завршен мандат на оваа Влада и поретко избори, истакна Груевски |
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |