|
Барам програма |
Внеси реплика | страница <1 7891011 16> |
Автор | ||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И со Movie Maker можи звукот ти е посебно долу одвоен |
||
TheRock
Нов член Регистриран: 17.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znae li nekoj da mi kaze programa so koja mozam da odvojam zvuk od video. Znaci imam edno video i sega sakam da do odvojam zvukot u format koj so ke mozam da go pustam u winamp. ???
|
||
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e free neznam ке ја симнеш од Warez forumite baraj na google ne smejam tuka da pisuvam
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mene mi treba za sliki i video,kazi dali mozam takvi podatoci da vratam a za programata gledam deka ne e celosna i ako mozes kazi nekoja koja e free - sepak fala |
||
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Active@ File Recovery 7.3 Build 121
Некој работи не можеш да ги вратиш како игри и други ствари Изменето од Dark HaCkeR - 18.Март.2009 во 11:37 |
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kazete nekoja programa za vrakjanje na podatoci od hardot oti po greska izbrisav nekoi podatoci...
Fala |
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ете повели http://www.expresspdf.com/ |
||
Konsultant
Нов член Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ke ve molam ako moze da mi dadete linkovi od kade mozam FREE da simnam programi za konvertiranja :
- WORD to PRF - PDF to WORD - Excel to PDF - PDF to Excel Ama ova Excel to PDF me zaebava nesto..dajte nekoj drug link |
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaci problemot e do printerot nema takov softver dokolku ne ti dale so printerot, zatnati ti se kertridzite ili nesto skros e rasipana glavata taka , inaku za restartiranje nema tie se cistat samo.
- WORD to PRF - исотото ти е и за обратно програмчето - Excel to PDF - - PDF to Excel - |
||
Konsultant
Нов член Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ke ve molam ako moze da mi dadete linkovi od kade mozam FREE da simnam programi za konvertiranja :
- WORD to PRF - PDF to WORD - Excel to PDF - PDF to Excel ako moze pishete mi i na licna poraka |
||
zajcevmk95
Нов член Регистриран: 02.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кој знае од каде да отворам проф фдаил или од каде да симнам програм за pdf фајлови
|
||
fanta
Нов член Регистриран: 23.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZDRAVO FLIPSI
POTREBNO MI E RESETIRANJE ZA NIVOTO NA BOJATA BIDEJKI GI DOPOLNUVAM SO BOJA A PRINTEROT GI REGISTRIRA KAKO PRAZNI. DOKOLKU IMA TAKVO PROGRAMCE BI MI ZAVRSILO GOLEMA RABOTA NO AKO TAKVA OPCIJA NE POSTOI SEPAK VI BLAGODARAM Изменето од fanta - 01.Февруари.2009 во 19:49 |
||
NEMOJ NE ME RADUJ !!!!!
|
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kako мислиш ресетирање на кертрижите не те разбирам?? да направи тест со боите или? |
||
fanta
Нов член Регистриран: 23.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ej drugarcinja aj ako znae nekoj i akomoze da mi odgovori na prethodnata poraka za EPSON DX 7450
|
||
NEMOJ NE ME RADUJ !!!!!
|
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |