![]() |
|
Зошто Мухамед убивал |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 789 |
Автор | |
BUGS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Февруари.2008 Локација: India Статус: Офлајн Поени: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhamed a.s vodel vojna vo imeto na ALLAH,i za pobeda na ALLAHOVIOT zbor.Toj velel deka treba da se vodi xhihad so mnoguboshcite,no so pomosh na dobri dela i so jazikot.Najdobra borba spored nego e da se kaze vistinata pred nepravedniot vladetel.
Ne otvaraj vakvi apsurdni temi,koj vodat samo kon navredi na ovoj forum. |
|
![]() |
|
Ezan-a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2007 Локација: Somalia Статус: Офлајн Поени: 150 |
Hmmm sigurno ne ubival od ljubov ili trebalo nisto da ne prezema i da ceka da bide ubien hmm.Eve edno prasanje ako tebe Tempo te cuka nekoj po glava ke mu popustis 1 pa uste 1 ama posle ke vratis i ti neli pameten si ti ke razmislis a ?
Изменето од Ezan-a - 06.Јуни.2008 во 01:01 |
|
Beautiful Mind
|
|
![]() |
|
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Ako toj bil bozji pratenik zasto togas vodel vojni i ubival....?????
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 789 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |