|
Бош муабети на тема поезија |
Внеси реплика | страница <1 7891011> |
Автор | |||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
џон вејн |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ВИКАШ ЌЕ СЕ ВРАТИ?..СО ЦРВЕНИОТ АВТОБУС?
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne be backo .. belja rabota .... gi peglav decata za vo grad .... onaa mojana nikako da se vrati od kaj kojsikata ....
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....НАЈДЕ И ПРЕПИША , ЈАС МИСЛАМ НЕ Е ИСТО!!!
|
|||
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
gospod prashta no ............... ne
kako se vikal kravarov upm |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
......ООООООО,ДОБРА НОЌ!!!..СЕ НАСПА?..ИЛИ БРЗО СПИЕШ? |
|||
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a kako stois so baniranjeto ?
|
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
majka bezanija nije nikad plakala kako i tie sto prepisuvale nikad ne ponavljale .... UDRIIIIIIIII
|
|||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...НЕ И Е СЕФТЕ,АМА АЈ...СЕПАК ПРОСТУВАМ, АКО ВИКАМ НЕ!..МОЖЕ И ТОА ЈА ЗБУНИ НЕА...
|
|||
|
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сепак и благодарам на блу за подршката, можеби така ја сфати конотацијата на твојот исказ...
|
|||
|
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
заги, јас и ти сме исто и се разбираме убаво, како еднојајчен близнак...
хахахаха... |
|||
|
|||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Испратена: Денес во 21:15
...МНОГУ УБАВА ПЕСНА...МНОГУ!...КАЈ ЈА НАЈДЕ? ..ЕВЕ!..И ЈАС ВНИМАВАМ КАКО ПИШУВАМ,НЕ КОЈ КАКО САКА ДА ПРОЧИТА! |
|||
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
bidna zagi
duhot zivee ponatamu |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 7891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |