|
Зошто мажите сакаат искусни жени во кревет???? |
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Автор | ||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...abe, kad jebal- nek jebal, pa ti sho si...
...edna od 40 ili dve od po 20???... |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пак не ме разбра..........али ако.......нема везе........
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
............aaaaaaaaaaaaaa................e pa dobro .............ama moras mnogu da pomines za da se steknes so iskustvo neli....i pak se vrakame na moeto..............ok..........sepak nekogas vo mislite si posakal nekoja poiskusna ili postara od tebe....da ti pokaze sto znae..................a moze i obratno da bide..............
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
adventures....... самостекнување на искуство......
|
||
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...........miloto toa..............ke naucis sve vo zivotot.........toj e pred tebe...............i ne mi kaza sega sto e toa "самораспознавање’ ".................
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
види во профил ...... ми пишува...... мало сум ја ........ама се одбирам од се по нешто.......и од ова секако
|
||
|
||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.................ne te razbrav sega...............sto ti znaci toa samoraspoznavanje??????.......aj malce po konkretno............ako moze............bleki akolku godinki si ti????ako ne e tajna??????
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е па ако е за тоа бибче........јас секогаш алудирам на она што се нарекува........’самораспознавање’ или како и да е........али некогаш и искуство не е на одмет......ама и така е.......шо |
||
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пробај после 12 |
||
|
||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..........ok....nikoj ne go osporuva toa.......sekoj saka pomlado pored sebe.............bilo toa da e masko ili zensko.............no ne pravime muabet za toa.........zboruvame za iskustvo...............
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ех не е исто ново фабричко и поволно ......... мислам се разбираме.......сеа немојте толку револт за тоа..... така јас знам дека е......сум пробал |
||
|
||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....i taka nataka.......i taka navaka a????????,................kolku sto razbrav jas..............
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Po mene se raboti za cuvstva, a ne za prazna tehnika...t.e. cuvstvata ja uslovuvaat i tehnikata
|
||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...a sto sakas ti mil da probas..........postara ili iskusna.....?????ili mlado??????mozebi...............
|
||
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |