|
Што е најпотребно за една врска да биде успешна? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 44> |
Автор | |
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe mikino-vikino... ako ti zhiveeshe vo svetlinata(potochno ako beshe svesen za nea), kje znaeshe deka ljubovta postoi!-nemashe da velish deka ne postoi A za toa kako jas zhiveam ich da nemash gajle... tuka e "Ivana" Inaku za da opstane edna vrska, potrebno e i da gi prifatime negovite(nejzinite) "maani" Изменето од viktorija123 - 21.Октомври.2011 во 10:59 |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
same edna obichna sveka ............ko diogen ..........i uspehot e zagarantiran., .......... a shto ako snema faza ili skroz evn zezne
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
paton
Сениор Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe viki miki, zivej si ti vo temnina dodeka ja cekas sijaickata, a jas kje ziveeam vo svetlina bez sijalicka
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas li? Jas gledam vo temnina iskluchivo koga kje mi svetne sijalichkata Tokmu zatoa mi e potrebna svetlinata - za da progledam vo temninata... Taa se osvetluva... Изменето од viktorija123 - 20.Октомври.2011 во 16:10 |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pari ,ama kako !
...fala bogu i bugarinot sfatil! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
после година ипол во брак одговорот ми е многу пари
|
|
paton
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaa, ti demek gledas vo temnina
zosto ti e togas svetlina? |
|
viktorija123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slepiot chovek ne mozhe da ja spoznae temninata... Onoj shto ne veruva vo ljubov i ne mora... dovolno e da ja pochuvstvuva... Togash kje zapamti deka e prisutna sekogash... Razbiranje, milost i tolerancija... |
|
|
|
paton
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovta ne postoi.
Zapamti go ova. |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта доаѓа кај...
оние кои сеуште се надеваат по разочарување.... кои сеуште веруваат.... по измама...... и кои сеуште сакаат .....откако биле повредени.... |
|
paton
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. Nema takvi oci.
2. Nema takvi usni. 3. Ljubov ne postoi. |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И повторно....три работи се потребни за добра врска .....
очи кои нема да плачат.... усни кои нема да лажат..... и љубов која нема да умре ...... |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lanec... znam deka zenive bi izbrale dijamantski, ama ne... titaniumski. I sto pokratok.
i nekoi drugi srednovekovni spravi, ama toa kako zacin... |
|
Incredible Blue
|
|
viktorija123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se dodeka vo negovite (nejzinite) ochi se gledash sebe, kje trae... Изменето од viktorija123 - 14.Септември.2011 во 11:05 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 44> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |