![]() |
|
ВЕ САКА ИЛИ НЕ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 16> |
Автор | |
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
па ако излезе неповолно,земиси друг,па и трет ако треба...сеќ додека не испадне ти како што сакаш ![]() Јас така правев...Он на мене,хммм ![]() |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
ke si zemam vrtipop
i ke si praam: me saka,ne me saka
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
DENIAS ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Па зарем смее поинаку?
![]() |
|
![]() |
|
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
mozebi, koj znae
![]() |
|
![]() |
|
DENIAS ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
![]() ![]() iskrajno da kazam me saka ama ne dovolno ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mi veli deka sum vakov
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
за старт ....не е важно дали ве сака,туку дали вие го/ја сакате,,е доколку ДА тогаш се е важно
![]() Изменето од ZeZnAtA - 17.Мај.2008 во 09:10 |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Абе јас да си кажам, па ти знаеш или не.......не е битно.
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ete gledash kako znam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Ја сакам.
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
me saka
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
така е сека......LOVE IS IN THE AIR ![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |