IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Што може да ве засрами?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што може да ве засрами?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 789
Автор
Порака Обратен редослед
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 10:04
Se kladele deka ke go nasmee i rasplace magareto. I koga ono svarno taka bidnalo. Si platil toj sto ja zagubil opkladata i go prasuva kako uspeal.
- Pa prvo mu sepnav deka mi e pogolem od negoviot i on se utepa od smeenje, pa posle mu go pokazav i se utepa od placenje 
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 04:30
...iskrena da bidam operirana sum od sram...mozebi porano i postoese nesto od sto se sramev ama sega ne...
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 03:56
crvena sum ko patlidzanche koa se sramam za srekja denes postojat pudri pa ne se do tolku poznava
obichno mi e sram koga treba da zboruvam pred pogolema grupa na narod i site zjapaat vo mene i ochekuvaat da kazam neshto pametno, togash mozam da lupnam neshto postojat i drugi situacii ama sega ne mi teknuva...     

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 01:30

Od sto se zasramuvate, ama onaka da ti se ide vo dupka da se zakopas!..црвенеењеPocrvenuvate li od sram (ako seuste ima takvi na planetava) i od koja pricina?.. Go izgubivme li sramot nekade vo minatoto ili go imame uste vo nas nekade zakopano ova (spored mene ubavo) cuvstvo?.. црвенеење Uspevate li da skriete koga ste zasrameni ili ednostavno црвенеење crvenite obrazi ve izdavaat?..

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 789
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.