|
Што може да ве засрами? |
Внеси реплика | страница <1 789 |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se kladele deka ke go nasmee i rasplace magareto. I koga ono svarno taka bidnalo. Si platil toj sto ja zagubil opkladata i go prasuva kako uspeal.
- Pa prvo mu sepnav deka mi e pogolem od negoviot i on se utepa od smeenje, pa posle mu go pokazav i se utepa od placenje |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...iskrena da bidam operirana sum od sram...mozebi porano i postoese nesto od sto se sramev ama sega ne...
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
crvena sum ko patlidzanche koa se sramam za srekja denes postojat pudri pa ne se do tolku poznava
obichno mi e sram koga treba da zboruvam pred pogolema grupa na narod i site zjapaat vo mene i ochekuvaat da kazam neshto pametno, togash mozam da lupnam neshto postojat i drugi situacii ama sega ne mi teknuva... |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od sto se zasramuvate, ama onaka da ti se ide vo dupka da se zakopas!..Pocrvenuvate li od sram (ako seuste ima takvi na planetava) i od koja pricina?.. Go izgubivme li sramot nekade vo minatoto ili go imame uste vo nas nekade zakopano ova (spored mene ubavo) cuvstvo?.. Uspevate li da skriete koga ste zasrameni ili ednostavno crvenite obrazi ve izdavaat?.. |
|
Внеси реплика | страница <1 789 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |