|
Комплименти |
Внеси реплика | страница <1 789 |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи добро ти успева да го согледаш “доброто“ во другиот, или? |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si sakam komplimenti, so ima veza dali se vistiniti ili ne...kako Julija sum...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas gi delam koto flaercinja na saem
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уф, ич не сакам кога ме комплиментираат! Искрено, многу ми е незгодно во тие моменти (се разбира - кога се гледа дека се комплиментите искрени). А ти мора нешто да кажеш, па..... "а бе добро", "ништо не е тоа", ... "не е баш така" ... "има и подобри" ... Јас ретко делам комплименти (ако не се рачунаат оние кои се на заебанции ), ама кога некој тоа НАВИСТИНА го зазлужува, тогаш тоа го кажувам јасно и гласно! И симињам капа, се разбира! (која не ја носам ) Изменето од james dean - 21.Април.2008 во 17:52 |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако чувствувам дека навистина не сум го заслужила комплиментот, ако чувствувам дека ми е доделен од учтивост, не му се радувам.
Но кога чувствувам дека е наместо, го прифаќам искрено и сум среќна. Што се однесува до делење комплименти, не сум скржава, ама давам само искрени комплименти, никогаш од лицемерие. А бидејќи во секој човек има по нешто добро, настојувам да го увидам тоа и искрено да го соопштам. Изменето од maria_magdalena - 21.Април.2008 во 17:53 |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa...vaka,ne padjam bash..ono,...vo nesvest koga mi se dadeni,
no i ne gi davam bash lesno,sekogash nekoj ke pomisli obratno... Delam komplimenti samo togash koga navistina sum voodushevena od lichnosta. Aj,pak ke kazam drug pat ushte neshto... Изменето од mamma - 21.Април.2008 во 14:36 |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bi sakala od vas da znam kako reagirate na komplimenti. Se raduvate li? Se ustramuvate?
Koj e najubav komplimet sto ste slusnale? I dali samite vie delite komplimenti? Ednostavno se za komplimenti Изменето од mamma - 21.Април.2008 во 14:28 |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
Внеси реплика | страница <1 789 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |