|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика | страница <1 7891011 346> |
Автор | |
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
Изменето од outlook123 - 30.Октомври.2014 во 00:45 |
|
едно е - не се две
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не вредиш толку...
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдтк... што и да имаш наумено, овој пат нема да ти успее
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk...nema sto.Ko Kopernik sum....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
романтично |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk...
pisi,makar i nisto pisi na rosata na sofersajbnata..na bilo koja kola.. pisi na noviot ajfon so masni tragi ili grebanki od nokti.. pisi na prasinata na staioto pijano.... pisi niz maglata na tmurnoto utro... pisi mi.///TE SAKAM.
|
|
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам....
Посакувам да ти напишам песна.... не можам...а да пишувам знам. Посакувам да те гледам бар на миг...не можам...а да гледам знам. Посакувам да си тука...не можам... застанувам... Сите ние имаме недосонуван сон !!!
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми разбуди чувства пак. Не е на арно
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас овде..ти таму....
некој од нас двајца е на погрешно место ...!
|
|
mesecina_sonce
Сениор Регистриран: 05.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдтк...празна ми е душава...
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdtk...fala ti za se.
|
|
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДТК - Dok praviš plan da snove ostvariš Čuvaj ljubav da ne izgoriš Kao ja, pre vremena Na pola puta smo stali
Jedno drugom pusta želja ostali A mogli smo sve Mi smo isti zar ne Savršen zagrljaj A mi smo birali kraj Mogli smo sve U svakoj želji si ti Mogli smo oprostiti Na zemlji imati raj A mi smo birali kraj Uzalud iskre sad u oku tvom Ostaje tuga da se hranim njom Uzalud sve Ponos ruši nam sne |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDTK...Za jednu noc kraj mene ,Ti bi dala ceo svet
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
mesecina_sonce
Сениор Регистриран: 05.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдтк... оххх...што и да ти пишам небитно е
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |