IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Семејство
  Активни теми Активни теми RSS - Бисери на вашите бисерчиња
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Бисери на вашите бисерчиња

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 13>
Автор
Порака Обратен редослед
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 13:39
se javuvam doma, mojata kerka zena telefonot i jas e prasuvam sto mi pravis dusicke? taa vika, odime so tato papa...e prasuva a kade ke odite sonce? taa vika, odime labota, ne samo ti labota, i "lale" (taaka si se prekrsti samata) mola laboti dusicka 3 1/2 a tolku umna ....

ili snosti, pravime muabet so mazot mi, i jas vikam ete ima kiflicki ke izvadime... taa otide i eteja so edno kese polno so kifli... je gledam i e prasuvam sto e toa ? taa vika, pa lece sakas kifi...lale donese kifi...
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 21:54
Na Tami vo gradinka i pisuvaat 5 na racinjata, deneska ona mene mi pisa denica( edinica) a na dedo i 5......голема%20насмевка
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 20:50
I vikam na Tami :
-Dojdi da te gushne nana
-Nemoze
-Ke si zemam drugo dete, ke si go guskam
-Eeeeeeee.. ne moze , dlugite deca se kakani

Изменето од RUSHKA - 18.Април.2008 во 20:50
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 15:39
MAMO, SAKAM SOK SO BOCKI!
Znae ubavo da kaze gaziran sok,ama sepak vika sok so bocki, zatoa sto taka taa go dozivuva koga go pie!

Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 12:56
kerkami za nejzinite godinki e stravno mnogu kulturna i vaspitana! sto za mene ne mozam 100% da kama imam edna navika, si ja vikam kerkickata dunde ili pi*e , si se vrakam eden den od rabora i me prasuva taa mene, pa kaj si ti dude, i vikam, nemoj taka mamimo, stramota e taka da zboris. Po nekoe vreme sakav da e prasam nesto i ja prasuvam: dunde sakas? a taa mi veli, nemoj taka da zbolis, stlamota
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 11:12
Kerka mi sekoj den mi postavuva vakvi prasanja:
Mamo kaisot kako se vika? Masko e?..
Mamo stolot kako se vika? Masko e?..
Mamo soljata kako se vika? Zensko e?...
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 20:22

Vcera ja cuvav Tea dodeka si igrase pred zgrada i pominuva eden sosed i i vika -Ajde da igrame ja i ti krienke-ama onaka na smeenje

aA,tea mu vika
-ne mozam da si igram so tebe...pa ti nemas kosa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 19:26
Tamara denes mi vika:
-Ozbilno ti vikam, seliozna sum se plejadov nemozam vise.
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 14:44
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

сестра ми ми влегува сабајле во 9 во соба и ми вика,.... дадо,... сакам да сум дива свиња......

... газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

газење%20од%20смеење
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 14:16
сестра ми ми влегува сабајле во 9 во соба и ми вика,.... дадо,... сакам да сум дива свиња......

... газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 23:37
Originally posted by topsexy topsexy напиша:

toa vospitackite samo kafe pijat........koga da otides,samo toa pravat

точно,.... изненадување и многу се нервирам кога го зимам братучет ми,..... а тие кафе пивкаат,..... важно децата си играат....
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 22:22
Чекаме со син ми на пешачки да се вклучи "зеленото човече" за да ја преминеме улицата.Човечето се вклучи и таман да тргнеме гледам еден залетан со колата пројде на црвено.Изнервирана,во моментот гласно искоментирав:-Види го,будала блесава.
Син ми зачуден ме праша зошто така зборувам и јас му објаснувам како тој со колата поминал на црвено,а требал да застане...кога ми вика:-"Мамо,нели ти не си будала?",а јас (нормално нели ) велам дека не сум.И тогаш ме праша:"А зошто ти оној пат помина на црвено?"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 15:56
Originally posted by alekso_2000 alekso_2000 напиша:

TOP SEXY A DA SI OTVORISH TI EDNA GRADINKA???

zasto ne?  i taka decava me sakaatголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 15:56

toa vospitackite samo kafe pijat........koga da otides,samo toa pravat

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.