![]() |
|
Како до вечен живот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 15> |
Автор | |
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Не да ја бришеш, само нека ја префлат на соодветното место, бидејќи таму сигурно има повеќе посетители кои се интересираат за тоа, па би можел да добиеш посоодветен одговор. Тука како што гледаш ќе паѓаат повеќе заебанции ![]() |
|
![]() |
|
anastasovi2004 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Znam...ama ete dojde nakako i tuka...
![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Aaaaaaaaaa !?!? Па така кажи! Е па тогаш тоа е друга работа, само во тој случај темава ти е за во подфорумот Вероисповед! ![]() |
|
![]() |
|
anastasovi2004 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 69 |
taka e se soglasuvam...i Biblijata veli taak deka Zemjata ke sogore vo sitni cestici..i so nea mesecinata...a sonceto najprvo ke pocne da "gi gore lugeto" a potoa ke sogore...sto i naukata go potvrduva toa... sonceto e zvezda, a sekoja zvezda sogoruva... a Sonceto e stara zvezda... no mene muabeto mi e ne za vecen zivot na zemjata, tuku za "nekade" vo vecnosta... ili kako sto vikaat raj ii Bozjo carstvo...prasanjeto mi e kako da stigneme do tamu/
|
|
![]() |
|
Има, не викам нема! И тоа не онаков... знаеш... ќе те памти историјата... ме заболе за тоа (со извинение)... Што ако ме памти ако јас скапувам у земја. Абе слушај, што ти вреди тоа? И онака еден ден нема да има ништо... ни Земја, ни Сонце, ни Универзум (оваков каков што го знаеме (у ствари како некои што го знаат). |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
аха,... а да ве прашам,... што ќе ви биде целта на живеењето ако живеете вечно ?? нели е тоа малце себично од ваша страна,... да побараш вечен живот....
![]() п.с зборуваме за вечен живот на земјата така ?? ![]() |
|
![]() |
|
ima vecen zivot!
|
|
![]() |
|
А бе може овие денешниве научници ќе пронајдат нешто. Слушнав дека е возможно со некои генетски корекции практично да се стане бесмртен. "Смртта - излечива болест!" Се е могуче! Ќе видиме што носи иднината. (Живи и здрави дотогаш - со Господа!) |
|
![]() |
|
па убаво тоа,...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Еј Бисерна! Какво пријатно изненадување! Некој да го спомне Гилгамеш! ![]() |
|
![]() |
|
ова ме потсеќа на гилгамеш ![]() |
|
![]() |
|
Леле Мама ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Tuka imalo zabavaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
star ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
![]() Изменето од star - 11.Март.2008 во 21:01 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |