|
Омилен жанр |
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
onaka devojka sto saka NF , obicno devojkite sakaat romanticni komedii
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zashto te zacuduvam? |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo me zacuduvas
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa Hektorce sekoj si ima svoj zanr ..mene licno mi e super, za razlika od hororot..i onaka zivotot se sveduva na horor gledam i se drugo dobar triler draama, komedija..aama ova SF-vo mi e naj omileno.... |
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako moze da vi bide ubava naucna fantastika
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas obozava SF..tuka se podrazbiraa site serii kako Voyager, next generation enerprise, space above and biond , babilon 5, deep space nine.itn...a za filmovi mislam deka ama bash nishto nemam propushteno mnogu se
|
|
Dark Angel
Сениор Регистриран: 15.Август.2005 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Защо няма отговор "Всички"?
|
|
Не всички мъже са досадни, някои са мъртви...
Любовта е една и съща.Само мъжете се сменят. |
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se gledam najmnogu triler, akcija.Megju ovie dve bi glasala za triler
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na prvo mesto definitivno horor,potoa comedija,naucna fantastika i akcija.
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e sega ne te razbrav?
a za ribite st bidna |
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zanev deka si so mene i socustvuvas so mene
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a nie nema mirno da spieme dodeka ti ne glasas
|
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dodeka neotvorat i grafa za mene
samo kje si pisuvam neglasam tocka |
|
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |