![]() |
|
Најубава жена |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 45> |
Автор | |||
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
||
Да се вратиме на старите добри времиња...
![]() ![]() ![]() Ава Гарднер Изменето од LiDivio - 01.Јули.2010 во 23:45 |
|||
![]() |
|||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
||
Еве уште една фотка од неа... ![]() ![]() Изменето од LiDivio - 29.Јуни.2010 во 19:36 |
|||
![]() |
|||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|||
![]() |
|||
||
Специјално за тебе парламентарката ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
||
Софија Лорен, бар според мене, ипа преголеми јаболкници. И тоа е тоа. Но! Тоа не ја прави неубава, уште помалку грда, симпатична е бидејќи има посебни црти на лицето. Мене ми се свиѓат нејзините очи.
Оваа ми се свиѓа. Ептен природно ми изглеа. ![]() Можда нема набабрена уста и перфектен мал нос, ама убава ми е баш. ![]() а тек на црвен тепих коа иде... ![]() ![]() ![]() Баш ми е у некој мек готик фазон. Готик али со стил, не црнила насекаде. ![]() |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
![]() |
|||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
||
Не,таа си е твој фаворит,ти отвори тема ,ама ако ја додадеш и онаа мажествената парламентарка,сигурна сум дека ќе ти пропадне темата. ![]() ![]() |
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
![]() |
|||
invader ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
||
tuka gledam se nekoi metuzalemski lepoti i aj neka vi bide:
![]() |
|||
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() Одри Хепберн Изменето од LiDivio - 01.Јули.2010 во 23:47 |
|||
![]() |
|||
||
Можеш да отвориш анкета со прашање ,,Дали ви се допаѓа Софија Лорен,,. Па да ги видиме резултатите. ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
De gustibus non disputandum...
![]() ![]() ![]() Наоми Кембел / Бијонсе Изменето од LiDivio - 01.Јули.2010 во 23:48 |
|||
![]() |
|||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
||
И јас го делам твоето мислење...има нешто на неа што не е добро укомпонирано,нешто што не штима.
|
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
![]() ne znam zoshto ama,...sofija nikad ne mi se svigjala...i ne gledam zoshto bi bila primer za zenska ubavina,...so tolkava usta. |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |