|
МИТИНГ за ИМЕТО Македонско!!! |
Внеси реплика | страница <1 7891011 24> |
Автор | ||
ntg2003
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе, има ли тема у коja да не ни мешаш бе Владе...Врати се у темата... |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vrakajte se na temata!
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a drugite 90 % treba da se istrebat , taka
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a zosto osmanliite nikogas ne ne narekuvale makedonci tuku DZAURI ? ... a na primer , znaes li koj se najdobri sosedi ? ... makedonija so turcija , bosna , slovenija i hrvatska .... srbija so grcija .... grcija so srbija .... turcija so makedonija .... bugarija so hrvatska i ungarija .... albanija so kosovo i bosna i slovenija i hrvatska .... hrvatska so ceska i slovacka zosto taka
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma se nesto me buni ama vo red ... ce naucam ... ima vreme
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не... Само на нашите комшии....кои викаат дека Македонија била бугарска, српска, грчка и на албанците кои викаат дека западниот дел бил албански а ние дека сме биле бугари..... А во Хрватска тешко дека мнозинството мисли за нас дека сме бугари......... Изменето од Vladimir88 - 28.Февруари.2008 во 18:53 |
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Албанците ако не си приметил не нарекуваат славомакедонци а не нарекуваат и бугари.... Изменето од Vladimir88 - 28.Февруари.2008 во 18:53 |
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има исклучоци во Србија(тоа веќе го кажав) али се ретки, ептен ретки....загрозени видови....или еве добри 10% |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ili pak , zosto ne gi sakame albancite koga samo tie ne narekuvaat Makedonci eve na primer , mene tuka , vo mojot roden grad mi velat Maqedon
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a , dokolku vo hrvatska ne se site ustasi , vo srbija site se cetnici ?
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaci , kolku sto razbiram , nie sme im luti na site ?
|
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па ние им се лутиме на усташите, ама не и се лутиме на цела Хрватска нација... Ти сите Хрвати ги сметаш за усташи?? Не би рекол дека цела Хрватска е усташка....иако има усташи во Хрватска....... Ние на усташите им се лутиме......тоа да... А на Србија сите и се лутиме зошто секогаш водела двојна политика спрема Македонија.... Не дека и Хрватите се нешто подобри, али за разлика од србите, они барем никогаш не тврделе дека Македонија е Јужна Србија или дека е грчка.. И јас не наидов досега во Хрватска некој да ми рече дека јас сум бугар, во Србија во воз србин ми кажа во лице дека ние македонците сме си срби.. Изменето од Vladimir88 - 28.Февруари.2008 во 18:47 |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e pa zosto togas ne im se lutime i na hrvatite za : Ја не сум видел досега сојуз помеѓу усташите и нас..
Усташите викаат за нас дека сме бугари.... |
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |