|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница <1 7891011 70> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па не е за тоа дека сме добри соседи.......но не заборавајте дека во Македонија има и многу Грци-бизнисмени или што ти не......па коа ќе дојде евровизија си трошат по една картичка и успеваат да земат по 4-5 поени.......ништо чудно тоа.....
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нажалост, не бев во можност да го гледам финалето , но откако ми кажаа дека биле 8 место, премногу сум задоволна од Азербејџан
Браво, одлична песна, уште при првото слушање имаше таква моќ што веднаш ми влезе во уво. Искрено, не се концентрирав што се пееше во текстот, ама музиката беше феноменална. Премногу сум задоволна од преставниците на Азербејџан. Заслужено влегоа меѓу најдобрите 10 |
|
|
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Decki ne se za cudenje 3-te poeni za Grcija od nas , kolku sto pamtam mislam deka sekoja godine ne gi ostavame bez poeni a tie nas nisto , ama nie i ponatamu si igrame dobri sosedi i pak si glasame za niv , pa sto.
|
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
im happy
Сениор Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве ги резултатите од полуфиналето. Ние сме биле 10ти и сме се пласирале во финале, ама жирито ја протнало Шведска и не исфрлило нас! Иако не верувам дека има политика при гласањето на земјите (соседите нормало е да си даваат поени еден на друг) сепак сметам дека имало политика од страна на жирито!
http://www.eurovision.tv/event/scoreboard?event=1470 Инаку, за оние што ја критикуваа Србија, само Србија и Хрватска ни дале по 12 поени, Бугарија ни дала 10, Албанија само 7 поени (да ни даделе повеќе ќе сме влегле во финале како 9то пласирани). Ете ни Албанците не го сакаат Адријан А мене искрено нашиот настап ми беше тапа! Да си пееше Тамара сама ок, ама она орангутанско грофтање од останатите беше ужасно. А па за облеката и да не зборувам. Среќна сум само што во финалето не победи грција, и не ми е јасно како може толку бедни да се некои Македонци и на грција да и дадат 3 поени!!! Катастрофа! Среќна сум што победи Русија, а не Грција, иако Русија не ми се допадна. Мој фаворит сепак беше Босна , па Турција, Финска, Израел, Ерменија. |
|
middle is best... i believe in science
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zasluzena pobeda na Dima
Prekrasen nastap,scenografija....
Moj favorit bese
Sekoja cest
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Белград реприза на Бук*решт
Откако беа прогласени 10-те финалисти и откако се виде дека меѓу нив не е Македонија, де на шега де на вистинско разочарување се коментираше: "Реприза на Самитот на НАТО во Бук*решт". На Самитот во Бук*решт Македонија ги доби сите пофалби, но не влезе во НАТО. Влегоа Хрватска и Албанија. Така беше и на втората полуфинална вечер на Изборот на песна за Евровизија. Пред и по настапот на нашата евровизиска тројка сите коментари беа: "Супер сте". Албанците не излегуваа од хотелот, а Хрватите никој не ги забележуваше. Но, Хрватска и Албанија влегоа во финалето, а Македонија не. ...ima bajagi vistina vo ova... dali sme nie naivni shto im veruvame na site tapshanja...ili ne sme naucile da ja svatime nivnata dvolicnost...edno zboruvaat...drugo mislat... i ne mi e jasno shto ke barame vo takva Evropa... |
|
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве ви статија од Вест за бакнежот на Дима и Руслан. Ама се слатки |
|
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како и да е.......оваа песна е најубавата која некогаш сум ја слушнал на евровизија.......иако малку сум слушал..........верувам повеќето ќе се сложат со мене......
http://www.youtube.com/watch?v=dfJA3wvcxC8 ......................... i enjoy when listen |
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ха ха ха.......што се чудиш.........секогаш на евросонг победуваат педери.........лани лезбејчето од србија е сеа педерите од русија...........btw.....дури сега дознав дека русија била победник.........не гледав вечерва......па ќе ве молам ако може некој да ми го каже пласманот на сите земји учеснички во финалето |
|
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе што да ви правам сеа... Сликата вреди како 1000 зборови .
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa e namesteno ne e vistina |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i od mene cestitki
milo mi e sto ne pobedi grcija |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
girl93
Сениор Регистриран: 14.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Честички за победникот!
Иако помеѓу него и гркињата, сакав гркињата да победи. Не за друго, за да биде догодина поинтересно за нашиот претставник . Бтв, еве нешто сочно за Дима: Клик тука |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |