|
ГИШ |
Внеси реплика | страница <1 7891011 12> |
Автор | |
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZANESEN....PRAVI OD SE PO NESTO ,NA KRAJ ......NISTO.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
biser
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПРИЛИЧНО ИСФРУСТРИРАН ЧОВЕК
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Нов член Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изгреј,изгреј јасно сонцее
таа да се огледа Каде оди ветер вее расплела ја косата...(ви текнува на оваа песна) Гиш, на своето интервју пред настапот за Евросонг, се изјасни дека ова за него претставува ослободување на некаков вид космичка енергија,празнење...Човекот сака тапани и мантии,ако мисли дека во тоа е етното на овој народ се лаже. Но да не бидеме престроги,кога има можности зошто да не си ја оствари и желбата да биде пеач. Мпжеби пак ќе го снема за кратко па потоа пак ќе се појави...Тоа е Гиш!!! |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А бе некој може да каже и дека позади добар коњ, прашина се дига! Ама јас тука би се сложил само за коњот! Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 11:42 |
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
covekot spored mene e dosta nacitan!! za nego barem moze da se diskoutira za razlika od caci pakovska,ili biljana sekulovska ili so ti ja znam!!
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво за коментаров Моира! Инаку прашањето беше: Кое е Вашето мислење за овој феномен од човек? Добро го опиша! Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 11:41 |
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne izleguvaaaaam..ionaka sum roden so premalku istomislenici
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......izidji iz bureta...diogene,...vidim teeee
Изменето од mamma - 27.Февруари.2008 во 12:02 |
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj,ja..ma...neeee
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma ich ne me boli i mene,ama pesnata beshe shkart,
a toj ednostavno ne e za evrovizija,no ova e samo moe mislenje,a jas ne sum struchnjak...taka da... Sepak mislam deka i ti se zezash... |
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne razbiram mamma sto ima loso ako na podium so Gis izlezese i po nekoja ovca...onaka polu-sisani?...Ma sto ne boli sto ke pomislat Evropejcite...otkoga tebe mamma ti e bitno nivnoto mislenje?...mene uvo me boli za nivnoto mislenje....aj da ne obrazlozuvam zasto
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posle dolgovo izlaganje na moira....koja ,patem e off line
i moeto predhodno dvoumenje okolu mislenjeto za chovekov, dojdov do zakluchok deka sepak imam nekakvo mislenje za istiov-elem sosema se soglasuvam so predhodniot diskutanr-moira. Diogen veli.... citiram....DEKA U DUHOT NA PESNATA KE IZLEZEL NA SCENA SO KRZNA OD OVCJA VOLNA...OVCARINE PREKU ZIMA STO NOSAT ZA DA SE ZATOPLAT...SO ZVONA..SO KOI GI TERAAT OVCITE I SO KLAPOTARCI...ABE KE JA SOKIRAVME EU.....AMA SUDBINA..... sekako ako ne e shega negova mislam deka e dovolno shokovi od toj tip za evropejcite,tie i taka imaat mislenje deka sme narod koj ushte ne se simnal od planina so krznenite eleci od ovcha volna,a nie zamislete ke go prakjame Gish da im go dokaze toa.....?????Ova sega nema vrska so chovekot,toj si e od drugo vreme,ne mu ide bash krznen elek so teshkata filozofija koja bash ono...dobro ja razbira Drug komentar nemam,samo ke ja citiram sega pa moira koja veli(i totalno e vo pravo)........za promena-slushajte muzika |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas primetiv deka mamma pisala tuka, pa si vikam zosto pa da ne pisam i jas.......znaete, borbata e mnogu teska, iscrpuvacka.....a krajot ne se gleda..... ......ajde sega back to topic.....Gis....navistina ne mi e jasno sto ima za Gis, da se diskutira, a kamo li tema da se otvara, i ne znam dali diskusijava e za Gis kako muzicar, za Gis kako poeta, za Gis kako skopski hronicar, za Gis kako "sledbenik" na skopskata underground stage ili ...., zatoa sto se obide na site ovie polinja, no izgore......tipicen skopski intelektualen onanadjija.....postojano se bara samiot sebe, edno vreme bese u film, Jesus, pa Jim Morisson, mislam deka vo ovoj film najdolgo se zadrza, posledniov film ne mozam da mu go razberam, a ne se ni trudam, no veruvam deka i toj samiot ne moze.....kako muzicar TAPA.....klasicna tapa i toa od onie na eftinine vina....no nejse, vo Makedonija sekoj moze da bide muzicar, zvezda, pa moze i Gis.....a za onaa pesna od Skopskiot festival, koja se aktuelizirase otkako site ja vidovte Ruslana, nemam zborovi..........no comment......e tolku od mene za Gis, i dajte ne podlegnuvajte na masovni epidemii, na koi i te kako sme skloni, i za promena slusajte muzika!
Изменето од moira - 27.Февруари.2008 во 02:50 |
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |