![]() |
|
Што ви е најслатко кога сте заљубени??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 17> |
Автор | |
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Најслатко е исчекувањето на нешто што ни сам не знаеш
што е...Слатки се пеперутките во градите, стомакот, благата несвестица
во поекстремните случаи на забегување како што сум јас на пример...се е
тоа слатко, затоа што всушност ние по малку го идеализираме саканиот.
Кога ќе се приземјиме-нема пеперутки, нема несвестици и летање, сфаќаме дека заљубеноста исчезнала бидејќи била мамка, а следното поглавје е љубовта. Без идеализации и илузии, прифаќање и сакање на партнерот токму таков каков што е. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Najslatko e sto togash znam zasto me boli glava.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
An4i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
koga sum so nego se e ubavo
|
|
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Кога силно силно силно ке го гушнам и ке го видам како се смешка така слатко на свој начин по кој навистина е посебен
![]() Кога заспивам додека ме гушка, а го будам јас нему гушкајки го ...
![]() Кога ми кажува колку ме сака, кога му кажувам колку го сакам и се караме кој појке
![]() Со него се е најубаво, најмило, исполнето, срекно...
Без него ништо не е како што треба.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
..........sve..............sto pravime zaednicki.................
|
|
![]() |
|
dark ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
zaednickiot jazik
|
|
faster then light :D
|
|
![]() |
|
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Baknezot.........
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Iluzornoto cuvstvo na lebdenje
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
mislata
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...izdaico...! ..lazi malku,zemi primer od mene..!jagne,kako da ne.... ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Gushkanjeto , definitivno
|
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..sonot!...abe spijam ko jagne!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
rencio ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 68 |
ljepe rjeci
romantika plesanje more -setanje niz obalu i slusam valove koji govore o ljubavi |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |