IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Што би направиле кога би го вратиле времето
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што би направиле кога би го вратиле времето

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 25>
Автор
Порака Обратен редослед
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 10:11
ke odev u manastir uste od mal
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 21:30
Rastur ke pravev
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 14:52
toa porano taka se vikase, a sega se vika so moderni izrazi...sto znaci poranesen konjusar e segasen avtomehanicar
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 12:37
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ke bev...bludnik i razvratnik

...zasto " ke "збунетост
apce
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 12:10
Ako mozam da se vratam nazad so segasnite stavovi i pamet,verojatno bi smenila mnogu....vo sprotivno,bi bila istata smotana
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 11:04
Ke bev...bludnik i razvratnik
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 02:14
Не би влегла...
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 01:04
EH DA MOZEZ......
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Templarius Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 2754
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 00:56
Koga bo mozel da go vratam vremeto bi napravil vremeto da ne postoi.....
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 00:21
Originally posted by anastea anastea напиша:

Taka i se osetiv.Veruvaj koga ti ja procitav porakata ostanav paralizirana i samo zjaev i zjaev vo monitorot..ne mozam da ti opisam..tolku silni zborovi,mi padnaa pravo vo dusa..

Naj iskreno napisani zborovi....vprocem kako i site moi postovi, no ti otkri nesto .....toa me zacudiголемо%20гушкање
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 23:50
Taka i se osetiv.Veruvaj koga ti ja procitav porakata ostanav paralizirana i samo zjaev i zjaev vo monitorot..ne mozam da ti opisam..tolku silni zborovi,mi padnaa pravo vo dusa..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 22:48
Originally posted by anastea anastea напиша:

Originally posted by RUSHKA RUSHKA напиша:

POVEKE KE SI GI GUSKAV I BACUVAV DECATA .

Sakav da napisam nesto,ama koga go procitav ova se stapisav!
Majka sum,znam sto mislis (iako ne znam sto ti se slucilo),..na decata ne mozes nikogas da im se nasitis...
Samo sakav da ti posakam da bides hrabra..GOSPOD NEKA E SO TEBE!
.."Cuvaj umot kerko!"..

Sega ti mene me stapisa, kako da mi vleze vo dusata na mig.Fala ti za ubaviot sovetголемо%20гушкање
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 18:14
bi veruvala poveke vo sebe
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 08:45
I na mene ne mozat da mi se nasitat ...sto znaci malku ke namalev so ljubavanje i ke se posvetev poise na paragvajderstvoto...no, koga ke pomislam i vo dvata slucai se leta so svoe letalo...znaci isto se faka i isto ke se isponasav kako i do sega

Изменето од zbunet - 11.Април.2008 во 08:46
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 25>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.