IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Колку ви е битно како вашиот парнер се облекува?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку ви е битно како вашиот парнер се облекува?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011>
Автор
Порака Обратен редослед
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 11:20

Мене ми е изузетно битно...

мора да биде забулена до уши, како нинџа, и темни цвикери да носи за ни очите да не и се гледаат...нешто слично на аватарот на зезната, само со покриено рамо и големи темни цвикери...ммм that's my love љубов
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 11:11
ma ne mi e bitno!!!
sto se tice mene i ne mora nisto da oblece.....!!!голема%20насмевка
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Марија Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2008
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Марија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 11:04
Originally posted by IQ IQ напиша:

sredena normalno,ama znam mnogu sto se doteruvaat po 3 saati za izlavanje a ne mozat decko da zadrzat oti nemat pamet u glava, taka da dzabe izgledaat tolku ubavo...
a sto ako nema nekoj dovolno pari da se doteruva?

Насловот на темата е доволно јасен. Колку ви е БИТНО.
А ако нема доволно пари за да се дотерува, едноставно ќе го носи тоа што го има и тоа што би мислел дека најмногу би му одговарало на него.

А со тоа дека ги има што се дотеруваат по 3 саати во право си. На денешно време ги има многу. За среќа јас не сум од тие што скапуваат пред огледало.

ostanav bez zborovi!
ne e vazno kako ke se oblekuva nekoj, vazna e dusata negova i pametot negov, da te saka i pocituva...
normalno nikoj ne saka da se seta so nekoj sto izlgelda kako klosar, ama poveke bi se setala so nekoj sto ima edna bluza a mnogu pamet otkolku so nekoj maneken so 10000 bluzi i bez gram pamet!

Тука зборуваме за облекувањето, за тоа колку грама мозок има може во некоја друга тема да дискутираме. А што се однесува до тоа “без грам памет“, нормално дека никој не би сакал таков партнер. Па нема да знае како да се изразуваизненадување
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 09:51
Originally posted by Марија Марија напиша:

Колку ви е битно како вашиот парнер се облекува и во која марка најмногу сакате да го гледате вашиот партнер?

Јас на пример најмногу сакам да го гледам додека е во D&G и Armani. Не му наредувам дека мора тоа да го облечува, а исто така важно ми е да е чист и уреден.
љубов

ццц темава лелеллелеле газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

извини марија те пали ако има армани фармерки ????аиииииии какви се не постојат газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

не ми е битно што и како се облекува само ми е битно каков е со мене
намигнување
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 09:16

eskim(ka)

...vikaat deka megu drugoto, eskimkite imaat najtopli, posho e ladno tamu dosta, ne zaradi drugo...taka vikaat...плазење
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 03:20
eskim(ka)
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 03:18
i na aboridzinite - pa se parovi  hahahahhahahahahah

iq si crnec od afrika ili aboridzinec????намигнување
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 03:10
na crncite od Afrika sto nemaat leb za jadenje bas im e gajle za nekakva si obleka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 03:06
oblekata se pere i cisti i pegla i frla
so oblekata e mnogu polesno odosto so covekot
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 03:04
ima ima fala bogu, samo sakam da istaknam deka oblekata nisto ne menuva
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 03:00

e odi nateraj go decko mi da nosi kostum i sega i jas treba da nosam farmerki ako toj nosi?
ubavo izgleda taka da se skladno obeleceni ama nekoi drugi raboti se mnogu pobitni

milo
ova e tema za oblekuvanje
za za bitnite raboti ima cel kup temi neli??????намигнување

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 02:56
e odi nateraj go decko mi da nosi kostum i sega i jas treba da nosam farmerki ako toj nosi?
ubavo izgleda taka da se skladno obeleceni ama nekoi drugi raboti se mnogu pobitni
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 02:56
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

ако се голи, да се голи и двајцата голема%20насмевка

daaaaaaaaaaaaaaaa

ja svati poentataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 02:54
ако се голи, да се голи и двајцата голема%20насмевка
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.