![]() |
|
Проблемот со македонците од Егејска Македонија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 15> |
Автор | ||||||
PREDATOR ![]() Група ![]() Регистриран: 12.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
|
||||||
![]() |
||||||
KikoMC ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 178 |
|||||
Епа ајде му рече на модераторите да кажат која ИП адреса ја користиме истовремено ко сме онлајн јас и Неоник??И не те нападнав поради Неоник, не се знам со него!!Само ме иритираат некој твој постови!!Препрочитај ги и ќе ти стане јасно..Не треба да се повторувам..А за тоа е ... мислев дека погрешно сум те оценил, ама видов дека било во ред!! |
||||||
![]() |
||||||
![]() |
||||||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|||||
Јас не сум low level туку ја зборувам вистината.Да сакаше некој со Гоце Делчев да се натпреварува на културно поле можеби досега и ќе умреше од старост немаше да умре млад...и многу работи ќе се решеа за македонското прашање
Ама не се решија нажалост зошто другите нејќеа да го слушаат туку го бркаа како кучиња за да го утепаат..(зборувам за тогашното време). А денеска тоа е пример со нашиве соседи кој не опколиле од сите 4 страни ![]() |
||||||
![]() |
||||||
PREDATOR ![]() Група ![]() Регистриран: 12.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 56 |
|||||
|
||||||
![]() |
||||||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|||||
Он го разбираше ама џабе ти е кога другите не сакаат со тебе да се натпреваруваат ![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
![]() ![]() Си заборавил ти што значи слоганот Слобода или Смрт Тоа сигурно ви го кажале во школо ![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
Како тоа се уништени??Да беа уништени ти немаше досега да ги напоменеш овие народи немаше ни да знаеш кој се и што се.Значи они и по уништувањето пак живеат ![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
Narod ne se unistuva toa e fakt ----ха ха светот е пун сос примери за уништени народи..па дека са сега старите египтяни, финикийци,шумери,македонци,авари,хазари,печенеги,кумани и уште многу други..народите исто ко людете си имат живот стареене и смрт за жал....
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
Шетај бе татарину... Добар "title" ти ставиле како им текнало Татарин Драгавелчанин ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
Oho Boho ![]() Сениор ![]() Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
|||||
Владимир88 ти навистина си големо джубре и глупак. Повече нема да отговарам на твои постови штото немаш IQ.
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
Epa i jas ti ja kazuvam vistinata deka tek doprva ide naseto.I ako ne priznaat sega za Republika vo NATO kraj e so grcite veke ke imame moznost da ja istakneme nasata istorija...... Nisto nemozat grcite da napravat.Duri i da ne vlezeme vo NATO ,vikam duri i da ne vlezeme pa koj k**. Sme izdrzale mnogu nie makedoncite i ova ke go izdrzame taka da pak ne me plasat grcite.Duri i da ima vojna i toa sme go vkusile, koga 1 milion makedonci proteraa od egejot i da ne kazam uste kolku zavrsija po zatvorite makedonskiot narod postoel i sekogas ke postoi..... Narod ne se unistuva toa e fakt ![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
|
||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |