|
Трифун Костовски |
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Автор | |
intel
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Април.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci Dpmnovskive kandidati truba a ? Kako premierot isto.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТЕМАВА ПО МОЕ..БИ МОЖЕЛА ДА ОДИ ВО ПОЛИТИКА!!!ОВДЕ,НАВИСТИНА НЕ МОЖАМ НЕКОГАШ ДА ЈА НАЈДАМ..!ФАЛА!!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каде се потпишува? Уште утре ќе одам да се потпишам
BTW оној што ја преместил темава во Мода и убавина навистина нема вкус. Изменето од Julija - 03.Декември.2007 во 20:31 |
|
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па,...потпиша ли некој од вас петиција за негово разрешување?
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
aurelianus
Сениор Регистриран: 29.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Господине Костовски!
Време е да најдете храброст и сила,имајте доблест,и заминете си од сцената!Во вашата одлука ќе ја имате и подршката на граѓаните на градот Скопје!Ви гарантирам.Хаосот во градот е ваша заслуга,ништо не функционира,од сообраќај до незнам каде се...! СО ПОЧИТ спрема Вашата одлука! |
|
8"
|
|
Antiqua
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислите ли дека може да го симнат?
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
*R*S*
Нов член Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stvarno covekot nema ni sram ni perde
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...eh...promena na ureduvackata politika brat..Konecno maslite pocnaa da pagaat..Kako mozevte za nego da glasate be luge...tolku li bese tesko da se svati (po 100 put ke kazam) ako ja sakate Viena..odete u Viena Penov za gradonacalnik...again |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Peder
A koa otvoriv slicna vakva tema vednas mi bese izbrisana oti sum go vregal coekot Изменето од zbunet - 28.Ноември.2007 во 23:56 |
|
Mousquetair
Нов член Регистриран: 17.Октомври.2007 Локација: Belgium Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, дефинитивно треба да си оди Трифун. Ако не му помага на градот барем нека не му одмага. И нека си ја понесе со себе и Аларова...
|
|
un pour tous et tous pour un
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da treba da si odi
Mnogu vetuvase,mnogu malku napravi Sekoj normalen i odgovoren dosega bi dal otkaz a ne do posleden zdiv da se drzi za stolicata od koja nisto posebno ne napravi za gradov |
|
Antiqua
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј, вчера ја гледав рекламата против Трифун...
Велија дефинитивно му објави војна
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
Antiqua
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За човек со таков профи, обавезно НОКТ НА МАЛИОТ ПРСТ, поради естетско доживување на некогиот карактер
Изменето од Antiqua - 28.Ноември.2007 во 14:20 |
|
Veni Vidi Vici
|
|
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |