![]() |
|
Огледало |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 24> |
Автор | |
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zasto nekoj e sposoben da go skrsi ogledaloto
koga ke se vidi vo nego? |
|
![]() |
|
stasi ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 166 |
Se poglednuvam i si velam,,Kolku sum ubava''
![]() I vie koga bi me poglednale so moite oci bi go rekle istoto ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
jас сум секогаш задоволна, и внатре, и надвор.
во мир со себе. и си го сакам огледалото ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Za da si vidime gzot ni trebaat dve ogledala
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
..ogledaloto od maka kaj nekoi samoto se krsi....
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
gladius ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Август.2008 Локација: Faroe Islands Статус: Офлајн Поени: 23 |
одлично објаснување... сепак мислам дека си малце нарцисоидна ![]() |
|
![]() |
|
gladius ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Август.2008 Локација: Faroe Islands Статус: Офлајн Поени: 23 |
Огледалото е само одраз на имагинацијата која ја имаме сами за себе. Ниедно огледало неможе да ја изрази вистинската личност, се додека еден ден не погледнеме далбоко во себе, кога ние самите ќе ја согледаме реалноста и ќе сватиме кои сме и што правиме. Само тогаш вистинската личност ќе се појави на огледалотот, а сета таа имагинација ќе остане само бледа дамка во минатото, затоа што со спознавањето на својата вистинска личност го спознаваме светот онаков каков што е, и сваќаме која е поентата на живеењето.
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() воајеро-егзибионистички солисти |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Nekoi pa paktikuvaat sex pred ogledalo
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Kolku poveke vreme pred ogledalo, tolku pomalku vreme za seks
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
samo ke dodadam >>>>treba pocesto da se ogleduvame zatoa sto se' e menlivo,pa duri i nasite potrebi<<<< |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Ниедно огледало, па колку и да е совршено, не може да ни даде верна слика за она што сме... Треба да се спознаеме самите себе си... |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ova navistina mi se sluci ednas oddamna:Vleguvam vo prodavnica i gledam edna pominuva pokraj mene i se dzveri,ne trepka...poleka se dvizam,pak se vrtam,pak istoto...i odednas mi proleta misla-"Poznato mi e devojcevo...so zjapnala?Tocno deka sum poubava od nejze,ama ni ona ne izgleda loso..." Odednas mi se izbistri umot od matnite misli i sfakjam deka toa e mojot odraz vo ogledaloto koe bese postaveno na cel dzid vo dolzina i sirina,ama poradi nekoi predmeti sto stoea i negovata cistina ne mozese lesno da se zabelezi,osobeno ako mozokot ti skina negde kako mojot.
Kako i da e,mnogu se zasramiv,ama olesnitelna okolnost mi bese sto znaev deka nikoj vo blizina ne citase misli...verojatno ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Imam bubuljica na sred lice...uf nos toa bil, ama isto mozes da vadis nekoi stvari sto gi ima i vo bubuljica i zatoa me zbuni
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |