![]() |
|
Мажите дефинитивно одат по убавите жени! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 789 |
Автор | |
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ubava....e relativen zbor, sekoja zena si e ubava na svoj nacin .....
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..ZA DOBRA SVINJA..NEMA LOSA POMIJA...ТОА Е ОНА ВИСТИНСКОТО!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
kojotovik ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
abe srce da ti kazam jas ne mi treba nekoja so CICKI 100cm ili GAZICI 10000cm. mi treba nekoja elegantna, slatka i pred setoa toa da me saka.
a toa deka odat po ubavite zeni e samo iluzija, znaes muabetot O EJ SO JAKA E ONAA DA I GO OPNAM ITN... |
|
![]() |
|
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
Ако постои оваа тема, може да се брише. А, ако не, ме интересира вашето мислење. Доколку ние, жените, "одиме" по парите, ме интересира дали мажите "одат" по убавината. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 789 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |