![]() |
|
Дали би простиле неверство? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 29> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i ja ne bi prostila
Изменето од Delicia - 09.Септември.2009 во 03:41 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
stvarno ne bi prostil neverstvo. Изменето од Delicia - 09.Септември.2009 во 03:43 |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Ne
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
ne prasuvam ako izneveram ke prosts??? e pa kako ti taka i jas... ![]() |
|
![]() |
|
Siuxi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
zavisi.prvo treba da stane jasno zasto partnerot e izneveril.ako e zarad mene ke se zamislim za mojte raboti sto sum gi vrsil.ako e zarad raznoobrazie ili si nemal druga rabota ke mu ...........................vi znaete sto.ajde nema da psuem zasto moderatorot me debne
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Ако му е убаво така, така нека си живее......не можеш некој со сила да врзеш за тебе
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
prasuvas poso izneveri
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
dali ako bi izneveril bi mi prostile???
![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
ne...a i ako jas izneveram, nesakam mene da mi prostat...
zosto nikogas nema da bide kako sto bilo...sekogas barem i na mig ke ima prefrlanje i peckanje...
nesakam da ziveam vo takvo iscekuvanje sto ke se sluci...
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Samo ako e nesakajki.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
![]() ![]() AMA I POSLEDEN ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Nikad ne reci nikad ....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Niogas....
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
I jas bi prostil....osobeno ako ne me fatat...
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |