IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку ви е важно жената да доживее оргаза
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку ви е важно жената да доживее оргаза

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 23>
Автор
Порака Обратен редослед
zezok Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zezok Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2009 во 23:34
premnogu
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2009 во 13:32
nekogas i samo mi se ebe...ne brzam ni go ocekuvam orgazmot...i da dojde, teram dalje
Кон врв
milata jas Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Преселница

Регистриран: 05.Април.2009
Локација: Macedonia
Поени: 302
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај milata jas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2009 во 13:09
mnogu e bitno...da znaete
Кон врв
SoulStealer Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Март.2009
Локација: Norway
Поени: 45
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SoulStealer Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2009 во 04:21
епа зависи, трезен ако сум ќе му ја мислам, макар и глаа од зид ќе мавам ама ќе ја биде
ама ако ме начекат со 2 литра ракија во крв ем шо ќе ме молит да застанам, ја не ќе си свршам работа
Turning 360 degrees.. Coming soon :)
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2009 во 14:16
Sex bez orgazam e isto kako ......  krastavica bez sol ...... газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2009 во 13:44
i pisuva na celo голема%20насмевка
Кон врв
HURGADA Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Јануари.2009
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај HURGADA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2009 во 13:44
kako da znam deka zenata ke dozivee orgazam.
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2009 во 20:23

ами....на жената и е многу битноплазење

Кон врв
zaguben Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 3387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaguben Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2009 во 20:06
MNOGU BITNO MI E MNOGU .

JAS VELAM ZENATA DA DOZIVEE ORGAZAM PA POSLE I DA UMRAM DA NE ZALAM

Изменето од zaguben - 16.Март.2009 во 20:08
Кон врв
Klapsomun Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2009
Поени: 2050
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Klapsomun Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2009 во 16:15
Originally posted by vili2121 vili2121 напиша:

bitno mi e

ama ne presudno

pa ako razmisluvas kako da ja doneses do orgazam se pretvaras vo VIBRATOR

za toa ima kade da se najde! pred se ljubov, istrazuvanje, gresenje pa i toa e del od igrata

a ne e zadolzitelno da doziveat orgazam dvajcata iako e posakuvanata cel(nekogas jas, nekogas ona, najcesto zaedno)

Respect care
Кон врв
vili2121 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Papa Bear

Регистриран: 04.Август.2008
Поени: 5628
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vili2121 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 08:37
bitno mi e

ama ne presudno

pa ako razmisluvas kako da ja doneses do orgazam se pretvaras vo VIBRATOR

za toa ima kade da se najde! pred se ljubov, istrazuvanje, gresenje pa i toa e del od igrata

a ne e zadolzitelno da doziveat orgazam dvajcata iako e posakuvanata cel(nekogas jas, nekogas ona, najcesto zaedno)
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2009 во 23:54
јас не гледам ниеден низок удар
сори
тага
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2009 во 23:43
Hmmm anakin niski udari a??? Da komentiram ili???Ajde.....
toa nesto ,ako mene ne mi se slucuva treba da go proveris pa do go kazes.....a becenevem izvini ako te navrediv so nesto ....bese nenamerno !!!
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2009 во 23:19
Originally posted by bijonse1 bijonse1 напиша:

Originally posted by becenevem becenevem напиша:

Originally posted by bijonse1 bijonse1 напиша:

Originally posted by becenevem becenevem напиша:

voopsto ne se grizam za toa,
dodeka jas ednas,
taa veke 10 pati

Si pomislil dali dobro glumi??

ne glimi, zasto osekam koga toa go dozivuva,
do 6-7 i taa broi, posle se gubi

abe aj , ne si sex masina ti ......a uostalom ne znam dali toa uopste e orgazam ili samo jako nadraznuvanje...aj nema veza.....vase si e

znaes bionse, ako nesto ne ti se slucuva tebe, neznaci da omalovazis iskustvo na becenevem, ne e lepo ni kulturno голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.